A KSH egy módszertani változás miatt újraszámolta a bruttó hazai terméket több évre visszamenőleg, így az eddig gondolt 27 120 milliárd helyett 26 748 milliárd forint volt a tavalyi GDP. Ez 81 százalék fölé tolja a 2010-es államadósságot.
akkor egy újabb rés,amit be kell töltenie:)kérdés újra meglátogatjuk-e a csatorna alját,és hogy egyáltalán még érvényes-e a csatorna vagy újabbat alakít ki. S&P támaszhoz érkezett,kína pont egy korábbi fontos aljszinten van. nikkei meg az ereszkedő csatorna tetejéről eshet megint. én teljesen tanácstalan vagyok. minedenestre megnyugató a pozim szempontjából ez ,csak hajnalba ne legyen nagy fordulat.:)
Ferihegyen a Superjumbo
A gép nem sokkal fél 12 után landolt a repülőtéren, majd a tűzoltók a szokásoknak megfelelően vízsugárral fogadták, a pilóták pedig egy magyar és egy német zászlót lógattak ki a gép pilótafülkéjéből. link
Október 3. - a német újraegyesítés napja (korrekció)
Október 3.-án Németországban a német újraegyesítést ünneplik, viszont ettől függetlenül lesz kereskedés a német piacokon. Elnézést kérünk a korábbi félretájékoztatásért.
sztem az xetra trading system alatt fut a szünnapoknál:)gondolom abba minden német index benne van.
a certi viszont nem a futi alapján megy,úgyhogy ha mégse lenne lenne nyitva,akkor csak leshetjük:))de sztem nyitva lesz az.ha 2008-ban nyitva voltak... régebbit nem tudtam megnézni.
Szia ex, azt hiszem, már kezdem érteni az EBGOLD-ot :-)))
Én azt hittem, az nem nagyon mozog, de a nap végére láttam, hogy ha a nap elején vettem volna 3.521-en, akkor a akár már a nap végén eladhattam volna 3.546-on is. Én azt gondoltam, hogy az napközben nem nagyon mozog (mint ahogy írta valaki egyszer, hogy az EBDAX mindig 1.500 :-))) ), csak egyik napról a másikra.
Most már talán majd ki merem próbálni - de csak akkor, ha biztos elképzelésem van :-)))
Ha lenne pénzed holnap mit vennél max. befektetési idő 1 hónap?