Saját részvényeket vásárolt a RichterPortfolio CIKK MENTÉSEA Richter bejelentette, hogy 2019. november 12-én 34 000 darab saját részvényt vásárolt a Budapesti Értéktőzsdén 5 671 forint/darab átlagáron.
A Richter pénteken jelentette be, hogy 2019. november 8-án maximum 700 000 darab saját részvény Budapesti Értéktőzsdén történő vételére adott megbízást. A részvényeket a társaság munkavállalói javadalmazási programjaihoz kívánja felhasználni.
A Richter szerdán arról tett közzé tájékoztatást, hogy a 2019. november 8-án adott megbízása alapján 2019. november 12-én 34 000 darab saját részvényt vásárolt a BÉT-en 5 671 forint/darab átlagáron. A társaság saját részvény állománya 2019. november 12-én 466 872 darab, csoport szinten 472 372 darab.
A gyógyszergyártó részvényei szerdán 0,4 százalékot emelkedtek, míg a Richter idén 5,2 százalékkal került feljebb.
Tömik tele az eladói oldalt egyre lejjebb... egyre több és több eladó ebből a f.sból. És egyre olcsóbban.... Kisbefektetők ilyet nem csinálnak. Szóval a vizsgálat érdekes lenne, ha egy pár marinénit hozna ki....
Dákó úr: -Én nem tehetek róla, engem csak ideültettek, hogy június 1-től vegyem fel a telefonokat. Előtte a vakok intézetében voltam csipogó. Ez már túl nagy falat nekem. Már a YouTube-on is láttam, hogy híres színészek is az Opuson vitatkoznak. Valami Skálakópé osztotta meg a fórumon. Miklóssal megint összeszedtünk egy kis konyhapénzt, hogy próbáljunk valamit az árfolyamon javítani, beálltunk 311.8-ra támasztani.
Globalis SzOpus Nyrt.