:-)))))) Civin meséi, az sem rossz, de nem kell hozzá részvényt venni...
Nem kell mindenkinek meggazdagodni, nem igaz? Ha egy társadalomban mindenki gazdag, ki dolgozik? Max a robotok. Na mindegy. Csak azt nem értem, aki itt károg egész nap, se munka, se genesis... lehet hogy segélyből él, vagy mi...
Meleg a helyzet!Megjött a bigcsávó :p) Szerintem is nagy forgalmu aHelix mai napja,talan elérte a húsz misi forgalamt:) Mekkora baromiságot irtá, má bocsi:))
(A tavaly nyári alaptőke-emelésből befolyt pénz egy részén Helix-részvényeket vett a Genesis, akkor még Novotrade néven! Másik részén Cogeco részvényeket. Ez hivatlosan is megjelent.)
Most ,hogy már kedvedre tett a portfólió ,most már szereted őket!!!!
Nehogy valami csúnyát írjon a kedvencről ,mert menten mérges leszek!!! :DD
Hajrá én, hajrá én!!! :DD
Törölt felhasználó2007. 07. 26. 23:45
Sziasztok!
Vizitre jöttem. :-) Majdnem egy hete írtam be utoljára.
Olvastam a hírt, ez rendkívül pozitív! Ha már a portfolio.hu cikke is pozitívnak értékeli, akkor itt nagy jelentőségű hírról van szó!
Egyébként nem szeretném én dicsérni a portfolio-t, de úgy veszem észre, hogy egyre objetívebben tájékoztatnak, legalábbis a mai Genesis-es hír kapcsán gondolom ezt.
Ma már ők is kimondták, hogy pozitív a hír, és nagyjából objetív a cikkük. Ez a normális tájékoztatás, amikor mind a pozitívumokat, előnyöket, mind a negatívumokat, kockázatokat megemlíti!!
Persze ne bízzák el magukat!!
A portfolio bojkottja is be fog fejeződni, ha egyre inkább hitelesebben fognak tájékoztatni az adott tőzsdei cégekkel kapcsolatos hírekről. Többen fognak ide visszajárni!
A mai hír egy komoly előrelépés, nagy mérföldkő! Persze azért vannak még kérdések és további mérföldkövek.
A következő fontos hírek kellenek a minél nagyobbi bizalomhoz:
1. Szállítókkal kapcsolatos szerződés
2. Végleges hitelszerződés
3. Jegyzés sikeres lezárulása
A tulajdonosi változás miatt nem kell izgulni, eég korrekt módon csinálja a menedzsment!
Rényi Úr azt is megtehette volna, hogy beszórja a piacon az Acquisition Pro-részvényeket, és akkor kaputt az árfolyamnak!
De az Ő érdekük is a jövőbeli magas árfolyam! Látszik a mai tranzakcióból is ez!!
Gratuláció Mindenkinek!
Komoly, erős vételek várhatóak a közeljövőben!!
Én is itt vagyok újra! :-))
Genesis emelkedett, Genesis emelkedik, Genesis emelkdni fog!! Forever! :-))
Ez az új szologenem! :-)
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...