link Addig pedig egy kis hűsítő ajánlat mindenkinek, aki szeretne kikapcsolódni olcsóbban:) Sajnos ahogy látom Bahamai utak nincsenek, de szerintem megszervezhető 15ezer Ft-os Genesis után:)
Hú, most néztem technikailag, a Bollinger szalag úgy beszűkült, hogy ideje lenne kimozdulni az egyik irányba. Már csak az irány kérdés:) Mondjuk én optimista vagyok, így emelkedésben tudok csak gondolkodni. Lassan kezdenek visszaáramlani a speki pénzek a többi kicsi papírból, úgy gondolom a következő 10nap a gyüjtögetésről fog szólni, azután pedig elszáll rendesen... 4000Ft feletti árban gondolkodom 4 heten belül.
Rakerdeztem ketszer is utana a szivar barban. Abbol indult ki, hogyha a V.G. 98-ban fizetett 100FT-re 12FT-ot akkor a T.P. nem fizethet 3FT osztalekot 25Ft neverteku papirra. Mindent a maga idejeben.
és közben kaccsintott és még mondta, hogy
phylhhhhhhh csak túl csípős volt a paprika nemtudta kimondani
ha persze 6 forintos példát mond, akkor most humetben vagy?
100 forintosra econet?
500-ra genesis
-))))
New York palaceben volt egy erdekes megjegzese az oregnek a tavaszi nagy otipi kajalason. Buxer elvtars! Senki nem tudja a jovoben azt garantalni, hogy egy 25FT neverteku reszveny ne fizessen a neverteknel magasabb osztalekot... Masnap beszalltam az anyosommal a PHY-be kemenyen.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...