Sajna nem találtam meg a szótáramat. Biztos valaki privatizálta. :-))
Na mindegy, valami jó hír, ez a lényeg!
Biztos kijön majd magyarul is előbb-utóbb.
Jó éjt mindenkinek!
Törölt felhasználó2007. 07. 16. 21:52
Az utolsó sorokban lehet a lényeg!
Ott említik a Genesis Soar Espana-t!
Ha jól értem, valami olyasmit írnak benne, hogy a Genesis Solar Espana-val a következő napokban írják alá a megállapodást! Ez jó hír. de ezt csak gyorsan fordítottam, 1-2 szót nem értek, ki kéne szótárazni, hogy globálisan értsük a hírt!
Neki üljünk fordítani? :-)))
Ha lefordítjuk, lehet holnap már limittel nyitna a részvény! :-))
The president of the Meeting of Andalusia, Manuel Chaves, did not want to today advance the companies that could be installed in the Bay of Cadiz after the closing of the factory of Delphi in Puerto Real, but showed that at the moment the Bay “causes demand on the part of the companies to settle in its industrial ground”.
In declarations to the journalists made before the constituent Plenary session of the gaditana Provincial Delegation, Chaves indicated that that demand on the part of the companies “is a good line, not only to recolocar to the workers of Delphi, but also to create more job”.
One of the companies that could settle in grounds of the gaditana Bay is Solar Génesis Spain, dedicated to the manufacture of solar panels, according to indicated the last week the advisor of Innovation, Science and Company of the Meeting of Andalusia, Francisco Vallejo, whom it indicated that in the next days an agreement with this company would be signed.
jo jo persze semmi gond .. még hálás is vagyok hogy belinkelted nekem.. mert.. találtam jo nekem valo videokat is :)) nagyon érdekes videok jo igy visszanézni...
(na bocsi az off ért nagy politizálos voltam anno.. de már hanyagolom inkáb csak az üzlet :P )
Csak még annyit Izom,hogy mindkettőt utálom,de nem politizálok,mert ez a fórum valóban nem arra való és amúgy is utálom az egészet.
Azért ezt linkeltem be mert ezt találtam meg...
ez nem a választás előtt készült!
de ha végignézted volna biztos tudnád...
A poén mindenkinek más lehet hogy másnak tetszik ....
Ez csak egy poén volt nem napi politika!
Ha elolvastad a hozzászólásom poénként linkeltem be,nem azért hogy vkit megbántsak!
Külön feltüntettem,hogy nem Genihez kapcsolódik,így akit más téma nem érdekel annak nem kellett elolvasnia...
Emellett mi ez a "Hozamvadász, állítsd le magad!" utasítás???
Vagy normális megszólításban nem tudod kinyilvánítani a véleményed??
Néhányszor már szétoffolták a topikot és te hol voltál???Akkor nem láttalak így reagálni!
Hol van belőlled a következetesség???
Lehet furcsa számodra de velem normálisan is lehet beszélni.Viszont cserébe én is elvárhatom ugyanezt ugye??!
Az offért korábban bocsánatot kértem,REMÉLEM A MEGSZÓLÍTÁSOD MIATT te is ezt fogod tenni.
Abban viszont egyetértek,hogy ez a fórum szoljon a Gensisről.Többet nem offolok...
nem kérdés hogy hozamvadász milyen politikai beállitotságu ezután ... 8-) de tényleg ne politizáljunk... mert akkor ez a forum is máshova fog vezetni..
Ezt most minek kellett? Egyrészt őslényről van szó, hiszen jóval a választási kampányt megelőzően volt látható. A tartalmával önmagában egyébként semmi bajom nem lenne, bár nem is különösebben szellemes.
Egyébként meg szeretném, ha ezen a fórumon is tartózkodnánk a tőzsdéhez nem kapcsolódó, direkt napi politizálástól.
Énmeg azt mondom,és szigorúan az én véleményem,hogy nem tőzsdés az,aki az ilyen le,fel játékokat nem lovagolja meg.
Szerintem vissza fog csorogni,1 hónap nagy idő,és legyünk őszinték,ez a jagyzés időhúzás nem vet jó fényt a papírra.
Lehet itt bármilyen körítő szöveg,akkor sem sikerült lejegyeztetni új befektetőkkel a kívánt mennyiséget.
Ma eladtam,majd visszaveszem az eladási áram alatt.
Ettől függetlenül hiszem,hogy egyszer jó papír lesz,ezért is akarom vissza venni.
GENESIS
Lassan a novotrade topic okofogyottá válik.:-))
Új név,új tervek,új remények...