Értem! :) . Lényegtelen bármi ..... a lényeg az, hogy TIBORCZ ! :))))) . akkor az utolsó kérdésem: . a FIDESZ miért nem "gondolhatja" azt, hogy az EU vezetése migránsokkal akarja betelepíteni az országokat Soros elképzelése, javaslata alapján? . Miért nem tájékoztathatja a KORMÁNY erről a lakosságot plakátokkal?
"gen, tulajdonos volt! . Mint ahogyan bárki más egy rv. -ban! . Azok felelősek a cég döntéséért?"
Tiborc tagja volt az igazgatóságnak? Az igazgatóság vezeti a részvénytársaságot? Remélem most már érted, hogy tiborc is felelős az elios tevékenységéért. :))
Szerinted volt már olyan szerződés amit tiborcz írt alá? Ezért tartják a strómanokat. Az elios zrt haszna a tulajdonosoké nem az ügyveztőé. Tehát tök mindegy, hogy a cég nevében ki ír alá. Érted?
:) . jó lesz ez! csak így tovább! meg lesz a 4/5 is! . miért nem hozták le a cikkben a másik 6 ország nevét? :)))) az lényegtelen... ami fontos az a FEHÉROROSZORSZÁGGAL egy szinten..... . mint a faék... :))))))
Bocsi, de én "nem büntetnék" olyanért, hogy SZERINTEM rosszul költötte el a zsebpénzét.... . mert az EU az eseteknél a saját véleménye alapján akar büntetni.... . szembemegy az európai szellemiséggel.... sérül a jogállamiság.... stb....
Igen, tulajdonos volt! . Mint ahogyan bárki más egy rv. -ban! . Azok felelősek a cég döntéséért? . Én is kérdeznék valamit: . Tiborcz írta alá a megállapodásokat a vizsgált időszakban?
akkor nézzük kicsit komolyabban! . volt az a bizonyos sargentini jelentés. abban szerepel egy megállapítás, ( több is, de ez VITATHATATLAN!) miszerint Magyarországon üldözik a zsidókat és még a tulajdonukat is megrongálják. Ezen megállapítás ellen tiltakoztak a magyar zsidó szervezetek a Kormány és mindenki más,, de ez nem hatotta meg az EP-t! Nagy többséggel 2/3 támogatással elfogadta azt a megállapítást, hogy Magyarországon üldözik a zsidókat! . kb. ez az amiről írtam... . Tökéletesen bemutatja, hogy mennyire szabad komolyan venni egy EU jelentést! . Ennyire! :(
Hülyeség amit írsz:"nem tiborcz akadt fel. ő csak 20 %-ban volt tulajdonos a cégben az érintett időszakban."
Remélem ha elolvasod még 4-szer 5-ször a fenti mondataidat, akkor megérted, hogy megint egy lehetetlent próbálsz védeni. Végén csak annyit kérdeznék, hogy tulajdonos volt e tiborc az eliosban? Fogadjunk, hogy nem tudsz igennel vagy nemmel válaszolni. :))
????????? . ezt te érted? :)))) . a FIDESZ elhallgatja a 4-es METRÓ ügyét? :) Az ELIOS ügyet pedig nem... azt napirenden tartja.... :)))) . mint a faék! :)
Ugyanaz mint a masik 6 allamnal is akiknel megjegyzeseket tettek es kozretettek. Tudom hogy azthiszed mindent azert hasznalnak hogy Magyarorszagot bantsak de esetleg elgondolkodhatnal azon hogy inkabb a Fidesz hasznalja mibdenre a migrans kifogast ha valamit rosszul csinal. Mint az a gyerek aki matekbol karot kap jon azzal hogy a tanar pikkel ra mert az ujpestnek szurkol o meg a fradinak. Ezert meg se mutatja a dolgozatot amit irt.
8 !!!! ország szerepel a listán! . a cikk író pedig a Fehéroroszokat emeli ki, mert ők és mi nem tettük nyilvánossá az eredményt! velük keresett valami közös pontot! :)))) . pedig még van 6 !!!!! az EU szerint KORRUPT !!!! másik ország is! . mint a faék... annyira egyszerű a kommunikáció..... :)))))
nem tiborcz akadt fel. ő csak 20 %-ban volt tulajdonos a cégben az érintett időszakban. és nem csak ezt az ügyet kifogásolták, ezen kívül még nagyon sokat... érdekes mód a 4-es METRÓ-t nem szoktátok idehozni példának... ugyan miért nem? :)))) . ahogyan orbán szerintetek sorosozik... ti ugyanígy tiborczoztok....
Független EU-s ügyészség /népszavazási kezdeményezés
Ki írja alá?