Érdeklődöm, hogy ki mit hallott erről az új dologról, Vajon érdemes belecuccolni? Lehet hasonló sikersztorit láthatunk majd, mint a Graphi és az Econet esetében? Minden esetre én a cégnek még nem láttam a mérlegét, nagyjábólsemmit nem tudok róla. Az equilibror-nál és a Concorde-nál lehet majd jegyezni, de ott sem tudtak semmit sem mondani róla. Csak annyi valószínű, hogy júliusban indul majd a jegyzés illetve utána a tőzsdei bevezetés.
Üdv,
Hotf ace
Estbe 73-ra álltam vételre.Csiptem még 1 kis OTP-ét ma is.Cél a 4300-4500 középtávon.(1-3hónap)Most tulvett,de ha nyitódtak shortok és vannak amik nem záródtak akár még tépés is jöhet tovább.Ha pedig jön az IMF és összeborulás lesz,akkor simán jöhet a 2 kör felfelé.
Ha így lesz 1edb-ot vissza fogok venni a kedvenc papíromból.Remélem lesz majd még 2100-en eladó.
Este Balaton,majd jövő héten külföld.
Jó kereskedést mindenkinek most és a jövő héten is.
Remélem többen belevettetek az OTP-be.Én tartást javaslok ott is kétkézzel,mert idővel hatalmas nyerő lehet rajt.
link
Ha ez igaz,akkor még nagy menetek lesznek az OTP-ben.20milliárd short és csak az USA!!!Magyar és európai shortosok is vannak.Tehát akár lehet összesen 30milliárd short is!!!
Lehet 2-3hét és 4300 felett lesz?persze csak akkor,ha a tárgyalásokról is + hírek jönnek.
A Freeről a véleményem,hogy nem lesz esés.(azért 1800-ig letehetik)Sok kicsi eladta.Közkéz minimális.A cég javul.Humansoft már idén akvit tervez,ami miatt részvénykibocsátás lenne és azt Móricz nem engedheti olcsón.Ezért idén még mehet feljebb a papír.Az,hogy állami és banki megrendelés nincs,idén a Humansoft giga nyeresége ellensúlyozza.
Nekem most az OTP a legfontosabb,mert hatalmas pakkom jött össze és még 1 kicsit feljebb kell menni,hogy 0-ban legyek.(Remélem ma már + leszek:)
4000 alatt végig vettem.(Persze volt 4000 felett + ban is,de tartottam)
Freevel pedig nem ugrálok,mert a BÉT legstabilabb papírjának tartom most.
EST pedig a régi kedvenc.Nem lehetett kihagyni,mert nagyon lent van.Ha a Szigetet eladják bukta lesz,ha meg tudják tartani nyerő.Az,hogy mi lesz nem tudni.Régen nagyot kaszáltam vele
(50-ről voltam bent)meg persze buktam is ha azt nézzük,hogy tartottam 230-nál:)
Akibaci,köszi a biztató szavakat.Mi úgy látom hasonlóan működünk.
Egyébként a Pflaxot már nekiálltam figyelni,ha esik és lesz lóvém csipegetni fogom.
Egyébként aki hisz az IMF megállapodásban az vehet OTP-ét,akkor is ha 3600 felett nyitna.Sok bent a shortos és a külföldiek leépítették a portfoliójukat.Alul értékelt a külföldi bankokhoz képest.
Írtam, hogy többször is buktam, de a stopom megmentett egy-egy nagyobb bukástól. ESTAR-t valóban favorizáltam 9000-nél , vettem is és 12000-nél eladtam. Egyébként 3000-4000 között is vettem a 2008-as válság után és azt 7000-ért adtam el. Most nem veszek, mert szerintem megy ez még jóval lejjebb is.
70 %-ot nem 2 hónap alatt nyertem. A Free-t eladtam tavaly amikor elindult le 1400-ért, ez novemberben volt.
A Free-ről az a véleményem hogy meg volt idén a teteje 2200-nál, most megint jön egy lefele kör 1200-1300-ig, majd megint föl.
Ezt játszák vele évek óta, kiszívják a papírokat a piacról , majd amikor már 10 % alá megy a közkéz valószínűleg eladják a céget. Lényegében a HUMANSOFT tartja életben, a cég többi része állami megrendeléstől függ, az meg még évekig alig lesz.
Én 3 éve 2245-ért vettem , egy kis nyereségért nem ülök rajta 5-8 évig, hisz ennyi idő alatt a bankbetét is jóval többet hoz.
Egyébként nem vagyok kárörvendő , bocsánat ha ez jött le az írásomból.
Remélem nyersz a Free-n és az Est-en is.
Rice, ne hagyd magad! Nekem szimpatikus amit csinálsz, beírod a pozikat, a bukókat is, van elképzelésed, hogy mit miért veszel, milyen célárral.
A jövőt senki nem látja, utólag a beírásaid alapján persze lehet okoskodni jó magyar módra és kárörvendeni a bukó pozikon, a nyerőknél meg nagyokat hallgatni. Sztem ne foglalkozz velük nagyon, tőkére vigyázz és nyerőt termelj, ez a lényeg.
Estmédiára nem véletlenül írtam, hogy passzolom a kérdést, nagyon zavaros. Akkor már inkább e-star, szerintem ott is a fizetésképtelenséget és a csődöt árazza a piac, de azt gondolom nem lesz ilyen, vagy kockázati tőke, vagy bankhitel, vagy MFB kölcsön, de lesz valami felmentés, a tavalyi év nagy sikerpapírját nem hiszem, hogy hagyják bedőlni, így én is gondolkodom rajta, hogy bele kéne nyúlni, viszont a legutóbbi aljon kistoppolnám.
Gratula.Úgy látom beragadás lesz nekem vele.Nem dobom,mert ha a Sziget marad azonnal jóval 100 fölé menne.Persze lehet megy a Sziget,de most a piac azt árazza.Úgy néz ki mehet még lejjebb is.
madrid és ica ti azt írtátok,hogy eladtam a Freet.Miért?1650-et adtam el,2100-on mert volt vevő.Ti írtátok régebben,hogy nem is tudnám eladni.Mivel sok volt adtam belőle.4000db!!! van és tartom,sőtt ha nyerőben szállok ki a jelenlegi papíraimból vissza is veszem.
Madrid írod hogy "Eladtad a Free-t hogy Est-et vegyél, szép bukás"Ez jelenleg bukás igen,de az számít mikor majd az Estet eladom.Sokszor írtad te már nekem 1500-1300-1000-nél,hogy mekkora buktában vagyok a Freevel.Mondtam,hogy a vége számít:)Ugye így volt?
Persze én többször vagyok buktában mint te,mert beírom a
vételeimet-eladásaimat,nem utólag mint te.Te csak a Freevel buktál.Más papírokkal mindig nyertél.Idén 2 hónap alatt nyertél valamivel-mikkel +70%-ot.Na ezt azért itt te is tudod,hogy senki nem hiszi el.
Most is a Freet figyeled.
Mikor eladtam a Freeből vettem Estet,ESTART (te 9eft-ért írtad itt,hogy venni kell) és higítottam tovább az
OTP-és pakkom,ami hatalmasra nőtt.(Abból a megfontolásból,hogy IMF-el lesz megállapodás és 4000 felett lehet majd adni)Egyébként Estart lehet eladom,ha az EST tovább esik lehet veszek még belőle.
Azért adtam a Freeből,mert úgy gondoltam,hogy ha szerencsém van akkor megvár és vissza tudom venni,ha pedig megugrik (akkor lehet csak felét venném vissza)még nagyobb szerencsém lenne,mert nagy nyerőm lenne a meglévő "kis" pakkomon is.
Azért én régebben Írtam az Estarba is,hogy adni kell (9e-nél)ESTbe is 137 (1370-en,hogy az összeset eladtam)és további esést várok.Most úgy gondoltam,ha a Sziget marad megint 200 is lehet 1-2 éven belül.Ez azért az
1370-hez képes olcsó,nem?Estar is olcsó,ahhoz képest mint mikor te sztároltad,nem?Mi abban különbözünk,hogy neked az a jó papír ami magasan van,nekem pedig az ami olcsó és lehet akár nagyobbat nyerni vele.Persze türelem az kell hozzá.
Hát esett az Est (meg az eső is)
Próbáltam rajta hígítani, így 83-as az átlagom. Ez az első rés sajnos! Nehéz dió lesz. Közben volt amit eladtam 113-on, lett belőle 145000 ft-om, Vettem belőle Free-t!
Hát még eshet.
Sajnos most úgy tűnik beragadtunk.
Ha maradna a Sziget,mert sikerülne szerezni befektetőt a kötvény jegyzésre,akkor mehetne csak 2-3napot limiten felfelé.Nem tudom mi lenne a jobb.Dobás vagy tartás,de én tartani fogom.
Persze,hogy nagy játék folyik itt,már több mint 2 éve.A legnagyobb az a történelmi minimumon való vétele a cégnek.Szerintem nem esik 1700-ig.
(1800-ra azért leönhetik 1-2 határidős átkötés miatt)
Ma vettem E-START.Madrid te 9000 felett írtad,hogy azt kell venni.Szerintem pedig most jött el az ideje.Kicsit csippentettem belőle.Talán hamarosan jön 1 forduló ott.A Freet,EST-et és az
OTP-ét pedig tartom.Ha nyerő lesz rajtuk ide tolom a lóvét.Szeretném majd elérni a Freeben a 6edb-ot.Ott akarom befelyezni a gyűjtést.Aki régóta ismer (olvas)az tudja,hogy nem a levegőbe beszélek.
Freesoft részvény
Üdv,
Hotf ace