na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
az mindig az... vicces.. tegnap jött a hír, miszerint mégsem áldoznak több lét a németek.. ennek ellenére passzírozzák felfelé ezt a szart... de hát megszokhattuk..
Szerintem nem értelek félre. :)
Értem én, hogy Te olyan vagy, hogy felteszel egy pozira többet is mint amennyit mondjuk az mm engedne, mert úgy látod, hogy az a pozi az olyan lesz. És értem én, hogy állat nagy sl t húzol, vagy nem is húzol, mert lezárod, ha úgy látod jónak. Csinálod a saját szabályaid szerint. Te nyerni akarsz. (nyilván mindenki) Nagyobb kockázatot vállalsz be ennek érdekében.
Az mm egy általánosan elfogadott szabály, ami nem a nyerésre összpontosít, hanem a lehetséges veszteség minimalizálására.
A különbség a pszichében van.
Én erre alkalmatlan vagyok. Próbáltam, tudom. Ha tetszik, akkor pszichésen alkalmatlan vagyok arra, hogy lezárjak egy bukó pozit. (ráadásul megőrülök, ha itt kell hagynom a gépet sl nélküli pozival)Te erre alkalmas vagy. Nekem szükségem van "kényszerítő" eszközre ehhez. Neked nincs.
Hmmm... de ha mégsem érteném, akkor magyarázd el szoda.
Komolyan, had értsem meg.
Üdv, látom jó téma, de sajna kevés az időm, majd írok még. A lényeg, hogy jó úton jársz. Ha kereskedésből szeretnél megélni, az elsődleges célod a tőkéd védelme, ha azt elveszíted mindent elveszítesz, csőd. Nem a véletlenszerű nagy nyereményekre kell vadászni, az hagyd meg a gamblereknek. Egy stabil állandó hozamra törekedj. Az sem baj, ha az eleinte kicsi, majd lesz nagyobb. A lényeg, hogy állandó legyen, mivel ebből szeretnél élni. Ezt MM nélkül csak szerencsével lehet elérni, de az meg ahogy mondják forgandó. A világ legjobb setupja sem ér semmit MM nélkül, de egy 50%-os setuppal, és egy jó MM-el is lehet profitot termelni. Erre lehet mondani, hogy merev, meg hogy konzervatív, de így működik. Te döntöd el, hogy munka, vagy csak szórakozás.
Közben én olyan túróscsuszát eszek itt kétpofára, amit Ti városiak el sem tudtok képzelni! :) Házi tejföl és házi túró, ízletes zamatos, húsos pirított szalonnával ami szintén helyi erő gyúrmánya. Nagggyon fincsi! :))
hát épp ez az, nem jött le oda.. de még ha vízszintes lenne, akkor sem jött le oda.. de az ráadásul nem is vízszintes nyakvonal... hír? lehet a nokianak van hozzá köze... szvsz..
Jaja...ezt én is betettem egy rajzon (mármint a fej-váll lehetőségét), ami nyakvonalig le is jött. De mi ez elpatt??? Nem tudom értelmezni. Miért? Hír alapon? Vagy csak "szopassuk meg a kisbüfiket" alapon?
Az a gáz, h nincs irány semmiben, így gyakorlatilag a vola szopat longost-shortost egyaránt.
Shortokat tartom, remélem nem lesz giga bukó! :)
inkább az az érdekes, ez a gyors emelkedés meddig tud felmenni?! 1.388-n van egy gyenge sávtető, az erős 1.398 körül... szerinted addig?!
szvsz ez mostanában nem lesz 1.365x, mielőtt az általam említett pontok valamelyikét meg nem érinti, a chartot elnézve.. ahhoz bődületes beleadásnak kellene jönnie.. bár 14.30kor és 16.00 kor lesz adat.. az igaz...
Továbbra is az októberi emelkedés korrekcióját látjuk, annak is az utolsó ágát. Egyenlőre úgy tekintem, hogy tegnap kezdődött el az utolsó lefelé ága, ez a mostani gyors emelkedés az utolsó ág közepének a végét formálja -> 1.365x alá illene majd lejönnie.
Persze lehet másként, ha így lesz, akkor valami WXY lesz a teljes alakzat (és akkor ennek az Y-ja épül most).
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba