na megszüntettem a kirekesztő topicot itt a másik ..
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
Ne mérgelődj.
Te öregebb kutya vagy mint és, de egyet megtanultam.
Minden nap új pozi lehetőség.
Az elmúlt pár napban CSAK shortot
nyitottam EU-ban (emelkedő trend) Mind nyerő lett, de csak 1-10 pipesek. Mikor ma elkezdett esni más dolgom volt... így most lemaradtam erről.
Pedig ezt vártam már egy hete...
Birger mesélte egyik tanfolyamán, hogy egy korábbi előadásán, lekövették a hallgatók a kötéseit. 6 pozit bukott egymás után, kötésenként 500-800 euro. A hetedikkel 2000 euro pluszban zárta a napot, de addigra már senki nem követte.
Á, dehogyis. :) Amikor olvasgatlak benneteket, olyan okosnak tűnik mindenki. Sokszor egy szót sem értek abból, amit írtok, de majd egyszer..... (remélem).
Kb. három ember: szarvasvadász, szoda és még kire gondolsz? Ha nem akarsz, ne válaszolj. :)
További jó kereskedést!
csakhát...
a mai napi ténykedésem az élő példa, hogy a stopnak is megvan a hátránya.
Ma mindkét pozimat ütötte egy leszúrás, majd jó 2 óra múlva teljesítette az eredetileg megadott célárat :(
hrrrrrrr... nem kicsit kiakadtam ma...
Forex és sokminden más is
ez csak egy biztonsági topic , ami arra szolgál hogy ne érje szó a ház elejét ha a kerekedők a kereskedés közben mellet más is eszükbe jut - nyugodtan megírhatják.
mindent az éppen kialakultért a spontenaitásért , és nem a merev szabályok szerintiekért .. /abból úgy is van annyi de annyi az életünkben és a kereskedésben is
az ember nemcsak gyúr, hanem levegőt is vesz lazít is ..
"akkor jutsz el a csúcsra , ha azt könnyedén is teszed "
szóval senki ellen nem létesült ez a cucc .. ezt leszögezem, és elnézést kérek mike-tól az előbbi megszüntetett topicnak a címéért .
átjárható nyugodtan az egyikből a másikba