Topiknyitó: pomperj 2018. 02. 27. 07:28

Financial Forecasts  

Azsia: mersekelt optimizmus
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
terelemel ma, 10:34
Előzmény: #112678  kozi723
"Minden szarul nez ki."  
???? 
A tozsde csucsra megy, DOW +1000 pont pre.
A himi-humi marhasagokon (orok veszteseges napelem/smart-elosztok/zold cuccokhoz kapcsolodo "iparagak") kivul minden USA cucc zold, EU stock zold (amit neztem), kripto zold.
Mi nez ki szarul? Kina az igen, ott minden piros. Meg a penznyelok.
terelemel ma, 10:31
SMCI pre -20% ismet.
kozi723
kozi723 ma, 10:28
Előzmény: #112677  Rray
Minden szarul nez ki. Ami szeretne be is allhat LAC-ban 3,7 ala. Jol szetverik most ezeket. 
Rray ma, 10:20

Sziasztok!
Kína szarul néz ki, remélem gyorsan meglesz a korrekció, nov 4-8 között pont most zajlik a stimulus megbeszélés, sztem jövő hét elején látjuk majd a részleteket...
Rray
N0MAD ma, 10:08
Előzmény: #112669  Zedisdead
Hiszti Hitler csak a szudéta vidéket követelte eredetileg, , 19 elötti határok nincsenek. . a békediktatum visszacsinálását követelte eredetileg, mint kezdő tárgyalási alap, amiből, nyilván engednie kell. Hitler örül, ha  lengyelország semleges lesz és nem teljesen ellenséges. Meg megkapja talán Oroszország vdékeit. Németország sokkal gyengébb, mint a brit birodalom ezt ő is elmondta sokszor  és most be is bizonyosodott.  Nem kell ennyire parázni egy média által keltett ellenségképtől.
Scubi ma, 10:04
DJT hány napig fog repeszteni??? ez a nagy kérdés.
KrisztinaI ma, 10:03
Előzmény: #112673  KrisztinaI
De igazából mindegy, most már benne vagyunk, most már innen kell folytatni.
KrisztinaI ma, 09:58
Ezt Trump mondta és Putin, belinkeltem a videót is.... Te mit akarsz még letagadni, vagy ebben hol van a media azon kívül, hogy felveszik, és felteszik a Youtube-ra.
Te nem érted, hogy ezeknek az emberek a saját hatalommániájukon kívül majdnem mindegy. Értik, hogy a becsületesebb, lelkiismeretesebb emberek által játszott demokráciában hol vannak a kiskapuk, és azt hogyan lehet leépíteni.  Trump az első körben azt gondolta, hogy ő bármit kigondol és a Sharpie penjével aláír, akkor az menni fog.... amikor kiderült, hogy hááát azért a törvényhozás meg tudja ezt vétózni és pl a muszlim vagy arab emberkék mégis visszamehetnek a reptérről haza Amerikába, akkor nagyon csalódott volt, hogy bezzeg nem lehet megcsinálni, amit mondjuk Putin tud.... , feltételezem, hogy innen jött a  nők jogai ellen szavazók bírák ötlete, mert hát akkor a szabályokon belül, de meg lehet azért csinálni..... ő vállalatvezető, ha belegondolsz, az egész élete ebből áll össze: hogyan lehet a szabályokon belül lavírozni úgy, hogy ne kapjanak el minket, sem adózásban, sem másban. Neki nagyon tetszik a teljhatalmú csillogás, és ez az egész csak erről szól, nem értem, hogy ezen mi nem világos.
Zedisdead ma, 09:55
Előzmény: #112671  N0MAD
???? te kivel meg mivel vitatkozol??? 
https://a.te.ervelesi.hibad.hu/szalmabab
N0MAD ma, 09:46
Persze, nonszensz.
Mint ahogy a hulye is tudja hogy oroszok sose rohannák le ukrajnát, testvérnép, csak felesleges riogatas és oroszország besározása.
Valamint beloruszoknal sem vernék le a kormányváltó tüntetéseket. 
Kizárólag propaganda.
Zedisdead ma, 09:43
Előzmény: #112664  sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Ne beszélj zöldségeket, kérlek.
Zedisdead ma, 09:42
Előzmény: #112663  KrisztinaI
hiszti. 97es határok nincsennek. a Nato bővités visszacsinálását követelte eredetileg, mint kezdő tárgyalási alap, amiből, nyilván engednie kell. Putyin örül, ha Ukrajna semleges lesz és nem teljesen ellenséges. Meg megkapja talán Oroszország 1783as határait. Oroszország sokkal gyengébb, mint a Nato ezt ő is elmondta sokszor  és most be is bizonyosodott.  Nem kell ennyire parázni egy média által keltett ellenségképtől.
Scubi ma, 09:39
Előzmény: #112661  DAXHU
Szép páros, Az Ecset fejü, meg a Pufi arc.
Matthias_Fo_Rex ma, 09:23
Előzmény: #112636  hellforceone
Bizony. Trump elnöksége gazdaságilag még nehezebb lesz Magyarország számára, mint Harris lett volna. Max a személyes szankciókat ússza meg a komcsi Fidesz.
Matthias_Fo_Rex ma, 09:21
Miután múltkor ottjárt, 2 évvel később sikerült kifejleszteniük a saját atomfegyverüket.
Matthias_Fo_Rex ma, 09:20
Az európai tőzsdék mire emelkednek?! Trump vámháborút ígért.
Még ha költekezés is indul az USA-ban, a vámok attól még rengeteg pluszköltséget okoznak az EU cégeknek.
sh0rt0s_r0b0t_v0.42
Előzmény: #112662  Zedisdead
Szeretnel ujra a Varsoi szerzodesben lenni? KGST piacra jarni? Mert erre utalsz. 
Demokracia van, szabadon kivanhatod, de engedd meg, hogy mi inkabb Nyugatra orientalodjunk.
KrisztinaI ma, 09:19
Előzmény: #112660  Zedisdead
A bukott Ukrajnai project-nek mi is részei vagyunk...ha ez nem világos,  ő nem kívánja a Nato-t szívességi alapon működtetni jelentékelen miniatűr államoknak, mint mi vagyunk, akik semmit nem tesznek hozzá, és azt is megmondta, hogy Putin-nak azt fogja mondani, hogy "do whatever the hell he wants", Putin pedig pontosan a 97-es határ visszaállítását akarja, amögött pedig mi is ott vagyunk, ezt már nagyon sokszor leírtam, és még mindig nem értelmezi senki....
Zedisdead ma, 09:14
Egyszer láttam egy Trump interjút, amibe elég érthetően levezette mi a baj a Demokrata párt Ukrajna politikájával, nem ezekkel a szavakkal, de az hogy felrúgták a Kissinger doktrinát. Ez kb megegyezik azzal, amit én is gondolok. És igen, ha újra visszatér a Kissinger doktrinárhoz, az egy jó irány, hogy a formálódó orosz- észak koreai tengelyt leválasztja Kináról. 
DAXHU ma, 09:09
Előzmény: #112660  Zedisdead
Arra kíváncsi vagyok mikor megy Trump Észak-Koreába megint. 

Topik gazda

pomperj
pomperj
3 5 5

aktív fórumozók

friss hírek További hírek