UK-ban azok is felkeszulnek: "Sunak also said that he would target “extraordinary profits” made by the electricity generation sector — albeit not immediately."
Ausztriában már tavaly novemberben jött a levél, hogy az áram szolgáltató hó végén szerződést bont és ajánlott új szerződést majdnem dupla árakkal. Megnéztem a többit, aztán elfogadtam, maradtam, mert még mindig a legolcsóbb. .. Pont feljött a napokban egy tavaly májusi Facebook postom, már abban a magas és növekvő inflációt boncolgattam. Utána 9 hónapig még semmiféle háború nem volt.
Kommunista mikor tárgyalt bárkivel bármiről? Bocsánat, ma zöldnek, progresszívnek vagy mit tudom én még milyen fantázainévnek a fedezékében dühöngenek a porcelánboltban.
Nade miert is nott 2x a szamla? Az orosz szankciok miatt? Meg voltak kerdezve az emberek hogy okes a +200% szamla, ha szankciozunk? Ja, az nem. Most meg a budos komcsik az enyves kezukkel lopnak ahonnan csak tudnak.
Baidu (NASDAQ:BIDU) reported Q1 EPS of $1.77, $0.96 better than the analyst estimate of $0.81. Revenue for the quarter came in at $4.48 billion versus the consensus estimate of $4.18 billion.
Alibaba press release (NYSE:BABA): Q4 Non-GAAP EPADS of RMB7.95 beats by RMB0.78.
Revenue of RMB204.05B (+8.9% Y/Y) beats by RMB4.62B.
Shares up 3% PM.
Annual active consumers across the world reached approximately 1.31B for the twelve months ended March 31, 2022,
"Since mid-March 2022, our domestic businesses have been significantly affected by the COVID-19 resurgence in China, particularly in Shanghai. Considering the risks and uncertainties arising from COVID-19, which we are not able to control and are difficult for us to predict, we believe it is prudent at this time not to give financial guidance as we typically do at the start of the fiscal year. However, we believe our Company will continue to generate strong operating cash flow to maintain strategic flexibility as we calibrate our operations against changing economic and competitive circumstances. In fiscal year 2023, our operating principles include focusing on sustainable, high-quality revenue growth and optimizing our cost structure to enhance overall return."
az én értelmezésemben nem tőkeemeléses kibocsátás lesz, hanem vagy a bank kap részvény opciót hitelfedezetként vagy részvénycsere más társasággal. a refinanszirozást nem tartom valószinűnek, mert egyrészt ütemesen törlesztik az adósságot, állitólag ősszel a legmagasabb kamatozású adósságukat kivezetik, másrészt a kamatok emelkednek, idővel még kedvező is lehet a meglévő hitelállományuk kamatozása.
Tehát a board fogja eldönteni, hogy mikor mennyi részvényt bocsát ki és milyen konstrukcióban. Reményeim szerint mergerre fogják használni. Egyébként rosszul irtam, nem duplázódás van, hanem 78 millióról 130ra emelték a plafont. Ezt a 78 milliót edig se használták ki, 62 millió common stock van.
Nem a részvények számát duplázzák, hanem a kibocsátható részvények számát. A Board hatáskörébe kerül, hogy mergerre vagy adósságcsökkentésre használják ezt a lehetőséget.
Financial Forecasts
cimu topic folytatasa. Minden fenti temaba vago hozzaszolast szivesen latunk.