Létezik vicc, angol humor, fapoén, de ez....ez.....még rossz viccnek is rossz! Kíváncsi lennék, ha elmesélnéd a "vicced" az asszonynak és a gyerekeknek, mennyit nevetnének rajta...
Lefelé is az volt,lehet csak inkább pszihológiai,sajnos végig néztem,1,320-nál vettem,onnan ment még fel,talán 1.550-ig,vagy 1.6k ig,egyszer csak fordult,és lefelé vette az irányt,1.200 volt az "első" komolyabb megálló,aztán 1k,persze voltak akkor is korrekciók,oldalazás,ha belegondolok,hogy 1.320-at is adtam akkor érte,és meg sem közelítették az akkori lehetőségek és a kilátások a mostaniakat,
a 2k-s céláram nem is tűnik soknak.
1200-1300 az nem álmodozás, rövid távon benne van, szerintem ér ennyit az FHB sztori jelenleg. Az év második felére, ha a korábban leírtak teljesülnek az 1600 meg lehet, de ha nem akkor a mostani szintekre esik vissza. Ha pluszos lesz és a Lézer által belengetett 1000 milliárd is ide kerül, akkor jövőre benne lehet a 2k+. De ez nagyon messze van és nagyon sok a ha.
Emelkedés lopakodó üzemmódban. Ma sokkal szebben néz ki, mint a visszapattanós-csorgós elmúlt pár napban. Ma vagy hétfőn szvsz átviszi az ezret, viszont a mai forgalomból ítélve én inkább a hétfőre tippelek.
FHB:Most vedd!