Hello!
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)
jo reggelt! :) kis öröm az ürömben, hogy megérkezett az ujabb kincsem érmém, ezuttal elsonapi belyeggel es boritekkal :) igazabol csak emiatt licitaltam ra és a nyár eleji áron jutottam hozzá :) 25k https://ibb.co/jyrjGs7
Teljesen egyetértek veled. Semmiképp nem arra vagyunk programozva, hogy az éjszaka legyen a nappalunk. Bízom benne, hogy Nedden legalább elgondolkodik ezen az egészsége érdekében.
iPhone - on ha hosszan nyomsz a linkre előjön egy felugró ablakba , ott a megnyitás inkognitó mód. 😅. Android nem tudom tudja- e ezt de szerintem igen 😁
Írtad, hogy sajnos betegséggel küzdesz, amit nagyon sajnálok és erőt kívánok neked a betegséggel szembeni küzdelemben. Nem lehet, hogy pont ez a fordított életmód - tetézve persze a stresszel - vezethetett a betegséghez is? Azért az, amit te csinálsz nem annyira hétköznapi, hogy valaki évtizedeken át ennyire fordítva éljen. Még akik éjszaka is dolgoznak, azoknak is más, mert vagy felváltva teszik (nappal-ejszaka) vagy az állandó éjszakázással esetleg csak heti 3-4 napot dolgoznsk - persze nem tudom, hogy van e tanulmány, amely kimutatta már, hogy esetleg hajlamosabbak betegségekre.
Ezüst
Ha már Beze felhívta a figyelmet párszor az ezüstre - és úgy vettem észre többünket érdekel -, gondoltam nyitok neki egy topikot, ne máshol beszélgessünk róla! :)