Topiknyitó: Portfolio 2019. 07. 12. 13:20

Ezek lesznek a jövõ legértékesebb nyersanyagai, de van velük egy kis gond  

Ugrás a cikkhez
A megújuló energiaforrások terjedésével erõsödik a kereslet a tiszta energia technológiák gyártásához elengedhetetlen nyersanyagok iránt. A napelemek, szélturbinák, elektromos autók vagy energiatárolók gyártásához pedig olyan
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2019. 07. 13. 00:14
Előzmény: #5  elemes
#6
Nekem van olyan versenytársam aki szír rogánkötvényes és EGY MILLIÁRD állami támogatást kapott hogy itt újrainduljon. Úgyhogy ismerem a méltatlan helyzetet amire utalsz.
elemes
elemes 2019. 07. 12. 23:36
Előzmény: #3  Bekre_Pal
#5
a fogyasztói árakat felpattintaná -- ha megfizetnénk a valós költségeket.
.
deugye ha a te versenytársad mondjuk felmentést kapna járulékok, adók megfizetése alól és nem kéne betartania egy csomó, számodra költséges szabàlyt, az levinné a fogyasztói árakat. tehát összességében ugyanott tartanánk :) csak akkor te szívnál.
elemes
elemes 2019. 07. 12. 23:32
Előzmény: #3  Bekre_Pal
#4
debazmeg amikor egy termék dobozának oldalra kihajtható füle (hogy megnézhessem alatta a fóliával takart terméket majd visszazárhassam) mágnest, és az ereje alapján neodímium mágnest tartalmaz... hát van miből visszavenni.
Bekre_Pal
Bekre_Pal 2019. 07. 12. 23:24
Előzmény: #2  elemes
#3
És felpattintaná a fogyasztói árakat. Fel se tudom sorolni, mennyi kínai cuccot használunk a termékeink elkészítése során. Léteznek ugyanolyan paraméterekkel rendelkező olasz, brazil, stb gépek, 8-10-szeres áron, de mivel a vásárlóerő egyelőre a csok által megdrágult ingatlanok finanszírozására fordítódik, a vevők a kínai gépekkel elért árszínvonalat is vonakodva köhögik ki.
elemes
elemes 2019. 07. 12. 13:20
Előzmény: #1  portfolio
#2
igazából nem kína dominanciáját kellene megtörni, hanem valami környzetvédelmi és humanitárius termékdíjat érvényesíteni minden olyan termelő és exportőr cég termékeivel szemben, amely a vásárló országnál lazábban kezeli a környezetvédelmet, természetvédelmet, itteni mércével rabszolgaként dolgoztatja a munkaerőt, stb. . . . . . . . egy ilyen termékdíj mérsékelné kína dominanciáját is.

Topik gazda

Portfolio
Portfolio
4 5 1

aktív fórumozók


friss hírek További hírek