Nem tudom
Én minden évben újakat vettem a gyerekemnek, a regi pedig itt gyűlt
Van az Astoria aluljáróban egy festményeit áruló nagyon szegény férfi, elvittem neki
80 ezerért bérel lakást a várban Nagy Gábor Tamás
NT, 2016. november 18., péntek 09:00, frissítve: péntek 09:33
Az általa vezetett önkormányzattól bérel lakást a fideszes Nagy Gábor Tamás – tudta meg a Magyar Nemzet.
A lap szerint a politikusnak saját lakása is van Újbudán, ennek ellenére a főváros egyik legelőkelőbb részét választotta lakhelyéül, a Várnegyedben található 71 négyzetméteres ingatlant még 2013-ban szerezte meg. Az önkormányzat elismerte, hogy a kerület első embere a Táncsics Mihály utca 23.-ban található patinás műemlékházban él, azt is közölték, hogy a lakáshoz nyilvános pályázaton jutott hozzá, amelyért Nagy Gábor Tamás jóval a piaci ár alatt, csupán 81 ezer forintot fizet havonta.
Vannak olyan magyar iskolák, ahol a gyerekeknek idén még nem tartottak rajz- és technikaórát, mert nincs pénz hurkapálcára, ragasztóra, zsírkrétára. És hiába kaptak szeptember elején ceruzát a szüleiktől, a sok hegyezéstől mára már fogni is alig tudják. Egy alapítvány nyár óta gyűjt a legszegényebbeknek tanszereket, mi pedig elkísértük őket három kis faluba, amikor kiosztották az új tolltartókat és füzeteket. Az Abcúg írása.
Ez is Magyarország...