Kíváncsi lennék, hogy annó Bronz kolléga beadványára milyen válasz érkezett a PSZAF-től.
Nem is annyira a válasz, inkább az indoklás pontos szövege lenne az érdekes, hiszen az tisztán megmagyarázná hogyan is áll az ügy.
Ha valami törvénytelenség történt, azt a válasz ködösítéséből feltételezhetnénk.
Ellenben ha a törvény kiskapuját, lyukait használta ki a cégvezetés, az nem törvénytelen, legfeljebb etikátlan.
Addig, amíg ezt nem olvastuk minden beírás csak vélemény, feltételezés.
Bronz ha erre jársz írd már be a kapott indoklást légy szíves. Köszi előre is.
Ha a papírokban a valós teljesítményt keresed, akkor rossz helyen vagy a tőzsdén. A tőzsde nem a teljesítményt, és pláne nem a jelenlegi teljesítményt árazza.
Kedves Pipita, köszönöm az infót. Tudod, én mindenütt a fundát, a valós teljesítményt szoktam keresni és kerülöm az olyan papírokat, ahol többnyire csak manipulációkat látok. Ezt régóta ilyennek véltem már és nem is változott máig sem a véleményem, most pedig megerősítettél.
Üdv.:
A kopasz senkit nem vert át, pláne nem követett el bűncselekményt. Pusztán ügyesebben használta az említett gombokat, mint te. Ám ha valaki ügyes, attól még nem bűnöző.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))