nem ott akarja ő eladni,de mindenképp szeretne megválni tőle nyitóban
Törölt felhasználó2011. 07. 06. 08:48
Mondja meg nekem valaki , hogy ki az a nem normális aki 145 re betesz eladást? Megéri neki eladni , nem hiszem, vagy mindenkléppen tönkre akarnak mindenkit tenni? Hogy szakadt volna bele az a-ba.
Egy részvény felszorzása mindig az miatt történik, hogy lehessen gyorsabban nyomni lefelé az árát. Mondjon valaki egy példát arra, hogy mikor volt a magyar tőzsde történetében 1x is, hogy 1 részvény felszorzás után emelkedett volna???
Hamarosan ismét 100 ft lesz az ekonet vagy Estmedia szerintem. Bár ne lenne igazam. 3 hetet adok rá. Ez magánvélemény.
Szerintem oktoberben nagy rally-t akarnak vele csinálni. Ha addig birja valaki, kitartás. Idegtépés ez az egész. Jobb igy kinntről szemlélni a dolgokat.
Néha van egy-egy értelmes hozzászólás, elképzelhető amit megosztottál Velünk
Törölt felhasználó2011. 07. 05. 21:11
Ritkán írok, de most okom van rá. Hagyjátok abba a hisztizést! Gondoljátok, hogy aki az utolsó körben jegyzett részvényt, az nem nézett bele előtte a könyvekbe, aztán beletörődött, hogy bukott pár száz millát? Ennél kevesebbért is kaptak már nálunk betoncsizmát. Nem ez történt. Azok a részvények pontosan az árfolyam beborításához kellettek. Olyan jól sikerült az akció, hogy azóta is pánikoltok. Ezzel pont azt éritek el, hogy a háttérben megbújó új tulajok még olcsóbban vehetik át a céget. Gondolkozzatok el ezen!
Az árokpartról figyeljük ,ahogy az utánunk érkezők járják az utat. Teszik ugyanazt amit mink. Lehet ,ugyanaz most ugyanakkora hiba,de lehet most már akár a jó megoldás is.
Gondoltam :-)
Utólag jó döntés volt.
Tanulság képpen leírom,ha még mindig tartanám a 48.000 db 130(0) ft feletti pakkom,akkor most:
- 5.697.600 ft buktában ülnék.
Igy is csúnyát buktam,de még mindig van lehetőségem normális papírral csökkenteni a bukóm.
Mellesleg költse gyógyszere a vezetőség a bukóm.
ESTMÉDIA.HU
és kellő komolyságot az uraktól
(hi-hi..............:)))))))