Egy arc írt egy írást ! 20!!!! Én erre írtam,hogy 200 !!!! ,mert nálad is kéz nulla van. SZÓVAL ÉN NEM ÁRFOLYAMOT ÍRTAM !!! Írhat ide bárki , bármit, EM érdekel. VETTEM , a saját pénzemen,nem másén,nem kölcsönből. HA BUKOM, HAD BUKJAM MÁR A SAJÁTOM !!! Innentől érdektelen számomra,hogy ki-mit ír. Én most is mint máshol is KORREKTÜL leírtam a vételem darabszámát és .hogy milyen átlagon van. OLYANOK NEKEM ( és másoknak sem ) ne ""büfögjenek" akik sunyi módon csak TÉT nélkül okoskodnak itt !!!!! Más fórumon is osztották nekem az észt és azóta nem írnak oda vagy más nick néven. NEKEM bejött amire 20 év óta játszottam. Miért ne játszhatnék tovább ????? :-) :-) Senki nem szólhat nekem be . A vételeimnél mindjárt beírtam,hogy ÉLET vagy HALÁL . KOCKÁZTATOK !! Az én dolgom. ÉS SEMMI FELELŐTLENT NEM ÍRTAM !!!!!
Egyszerűen újraélem, mint mikor nyerő pókeres voltam. Bejön-e a hatalmas blöfföm? Leesik-e a csoda lapom riverre? À, csodàs dolog ez, éljenek a spekulànsok!
Imàdom a spekulàciót! Egyszerűen bele is halnék, ha a tőkém kis részét ne raknàm ilyen papírokba. ;-);-);-) Fantasztikus érzés ez egy vérspekànak. Mint amikor az anya vàrja születendő gyermekét..
...így van... természetesen kinek kinek a saját szabályai betartása mellett... én a 100-al is ki tudnék egyezni... amúgy az igazság az, hogy nincs céláram... minek is... még korai is lenne...
Jogos én is sakkozom elég magas szinten, de én a jogerőst már zsebben érzem és azt gondolom felesleges riogatni vele mert itt sokan tudjuk hogy ezzel nem lesz gond! ezért álltam kicsit feljebb, azért gondolom hogy megvan az új tulaj mert itt valaki több mint 80milliót fizetett zsebből, és azt gondolom hogy ez elég nagy összeg ahhoz hogy komolyan vegyük.
csak egy javaslat : haladjunk lépésröl lépésre , mint a sakkban. Előszőr legyen meg a jogerő . akkor egy teljesen uj " állás" jőn létre . Azt ki kell értékelni, ráadásul az egyezség végrehajtásával a Társaság " lép". szvsz korai jósolgatni , ráadásul indoklás nélküi .
Est Média