Pedig le kéne írnod,ha már egyszer felhoztad....így hiteltelen vagy.Mondjuk én is mondhatom,hogy 1250 lesz,mert megsúgta Pekelovszkaoi Tivadar,és akkor elhiszi vki???Nekem ezek a súgós dolgok gyanusak.
Egyetértek! Stabil bázis épült 100-120 Ft között, hatalmas forgalommal. Ott összeszedték a papírokat. Nem Mari nénik vettek napi 200 millió értékben. Ha nem lenne benne fantázia akkor ilyen kitarazassal kevés forgalommal 40ft-ig esett volna. Valakiknek nagyon szüksége volt a papírokra. Ennyit a múltról. A jövő, ami igazán fontos. Én egyre inkább takarékszövetkezetet kepzelek el. Eddig csak játszottam a gondolattal, de egyre erősebb. A kormánynak terve, h a szétvert takszovetkezetek újraépítése állami felügyelet mellett. Az OTP mellé akarnak csinálni egy hazai bankot, amely a lakosság érdekeit szolgálja. Az OTP már multi lett, túl terjeszkedett a határokon, igy Csányi se feltétel nélküli kormány kiszolgáló. Az Est meg a maga 3,5 ezer kisbefektetojevel, jelenleg intézményi befektetők nélkül pont illene ebbe a képbe. Úgy lehetne rá építeni, h hazai kis részvényesek a tulajok. Ez adná értéket. Természetesen ezek csak elgondolások, de mar régóta tudom, h érdemes nagyot álmodni. Ami itt történt 1,1ft óta azt még egy évvel ezelőtt álmodni se mértük volna. Nem véletlenül tartunk most itt. Sok Sikert Kivanok Minden Hosszútávú Befektetőnek!
Törölt felhasználó2018. 07. 26. 09:51
Előzmény:
törölt hozzászólás
Nem, de már leírtam hova várom ,kaptam is érte eleget hogy feldumáló vagyok ! Mindenki ott adja és vegye,ahol ő gondolja ! Bocsi !
Az írásod tetszett, elképzelhető.de mint tudjuk,látjuk nem úgy történnek a folyamatok ahogy elképzeljük. pl: Standard után egy méretes esés . Egyébként , igen, kellemetlenül érintett minket,de hosszútávon így pozitívnak látom.
Az utóbbi 2 3 napban leírtam ! Olvasd vissza ha gondolod. Én nem írom naponta ( akár többször ) ,hogy ennyi meg annyi legyen . Sokan félóránként izgulnak az árfolyamon. Tudjuk miért,nem titok.
Est Média