olyan viszont van, hogy kölcsönveszik az ügyfelek papírját shortolásra, némi kamatért. általában azoktól akik csak ülnek a papírjukon nem tradelnek aktívan. ez ellen jó lehet ha magas árfolyamra beteszik eladásra....
Hali. Nem muszáj ott lennie. Rögzített árfolyamon kapja Lőrinc. Ezt az árat a bejelenteskori előző záró áron határozták meg. Azt viszont nem tudjuk mennyit kap mert ahhoz ki kell számolni a pontos eszkozerteket. Amúgy arra gondoltam azért nem mehet tovább az ár és azért nyomják most le (többek között) hogy ne arról legyen hír hogy Lőrinc 611 forintos rvert tolja be a cégei felét és az árfolyam már 1200. Tehát kB dupla árat kap érte. Persze utána hosszú távon úgyis ez lesz. :) a részvényeket ha megvan a darabszám meg is keletkeztetik. Lőrinc pedig megkapja.
Strucc! Csak elméleti szinten offolok egyet. Az opusnál hogy megy ez az apport dolog? Ha pl beviszi ML a cégeit és mondjuk opus részvényeket kap, és meghatározzák hogy milyen áron kap részvényeket akkor muszály ott lenni az árfolyamnak is? Vagy hogy megy ez mert abszolút nem vagom de látom te jobban képben vagy. Csak az opus lecsorgás miatt. Vagy ne is kap senki részvényeket. Erről nem találtam írást a fórumon.
figyi, olyan nincs, hogy rábízzák a brókerre a kereskedést ha a bróker nem tud elszámolni ügyletenként az ügyfél megbízásával, akkor búcsút inthet a brókerkedésnek, az őt alkalmazó cég meg komoly büntetésre számíthat úgyhogy nem tudom, ki mondta ez neked, de marhaságot állított
Nem mindennapos kereskedésre adnak megbízást! Megbíznak a brókerben, ha legalább évente 10-12 %!!! vagy még többre is! haszonnal számolják a megtakarításaikat! A hipotetikus dolgokról akkor lehetne többet is beszélni, csak az már bennfentes infó!
Est Média