Ha ez az egesz egy nagy at ba..as, akkor ki az az allat aki nagy tetelbe magara onteti = megveszi ezt a fo..s papirt? Ugyanmár! Többmint 1 hete megy a komoly eladás és egyértelműen látszik hogy a komoly vétel is. Ahogy irtam már, maga a ceg is átalakul és ebből adódóan a tulajdonosi viszonyok is. Ha valakinek mínuszban van az egyenlege az kb ugyanannyit jelent mint akinek vastagon pluszban van mindaddig amig nem ertekesiti a meglevo részvényeit. Akinek reszvenye van itt annak nyugalom! Nem minden egyik napról a masik napra történik.
Szerintem 70 megfogja lazan.Ma annyira kiugro a forgalom,hogy ma veget erhet az ontes.Valamiert begyorsult a moka.Ugy tunik surgos a ganyolas.78-on 155K az is megkapja.
Sziasztok! Újra tulajdonos vagyok, üdv a klubban. TA szerint ez támasz, illetve 70-en van még egy. Utána irány a 40-50-es sáv. Remélem kitartanak a vevők, az eladók pedig elfogynak. Ha nem, akkor pincejárat a fent említett szintek felé. :( Sebaj, azt is megvesszük majd.
igen az a baj, hogy könyvön kívül jönnek az öntések ma már valaki 1 milliot kiöntött könyvön kívűl, keveseknek van ennyi kérdés miért teszik és meddig...
Mert több száz K vételeket "öntenek" ki az elmúlt napokban, s mindig van lentebb és lentebb ilyen "vevő".S az árfolyam így nincs "támasztva". + 90-ről indítani valamit több zsetont kíván, mint 80 vagy alatta.....
Iszonyat nehéz eldönteni, hogy mikor vegyen bele még az ember, ha ezt így nyomják le továbbra is, akkor lehet simán 70, 60, 50 forint alatt is lesz lehetőség bővíteni.
Vida József nyilatkozik: "De eleve, mi ez a NER? Az baj, ha valaki az ország javát akarja, és
azért dolgozik? Mert magyar, és itt akar érvényesülni? Jobb lenne, ha
svájci vagy francia befektetők vinnék ki a pénzt?"
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A