ha most, ebben a pillanatban el akarnám adni a 200 kámat, akkor 79 ft-ig BÁEMELYIK pillanatban megtehetném ugyanígy van ezzel az, aki 450 kát akarna egyben eladni BÁRMYELYIK pillanatban megteheti, amíg a könyvben ott áll ennyi vevő
ha most, ebben a pillanatban el akarnám adni a 200 kámat, akkor 79 ft-ig BÁEMELYIK pillanatban megtehetném ugyanígy van ezzel az, aki 450 kát akarna egyben eladni BÁRMYELYIK pillanatban megteheti, amíg a könyvben ott áll ennyi vevő
Azért az nem semmi, hogy 1,5 óra alatt majdnem elértük a 100 milla forgalmat.. Én ebben bízom- hogy gyorsulnak az események. Mert az esés mértéke az nagyon kordában van tartva amióta elkezdték a nagy eladást. ( mert szerintem inkább arról van szó. szerintem jóval több most a vevő kisbüfi mint az eladó)
azt rosszul tudtam, oké? elismertem (meg még a brókerem is rosszul magyarázta, de mindegy) viszont könyörgöm, nézz meg egy 20-as könyvet, most is ott áll 450 ká vevő az 500+ öntés előtt is ott volt annyi vevő, írtam is, hogy vajon mikor adják rá
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A