"A Tőzsde vezérigazgatójának 152/2019. számú határozata az MKB Bank Nyrt. törzsrészvényeinek 2019. május 30. napjával történő tőzsdei bevezetéséről". Első kereskedési nap még nincs.
Nutexel nem foglalkoztam. Engem megnyugtatott a saját rv. vásárlás lehetősége persze piaci ár alatt (Janika kiokosított, köszi értd:) ).... Tény ,h később is meg lehetett volna szavazni, de ha ez gyorsítja a folyamatot akkor nem mindegy? Igy is úgy is oda teszik az árfolyamot ahova akarják. Ha le akarnak húzni minket akkor ezen nem fog múlni. Bízom benne,h akár mekkora rv szám mellett is nyár végéig elérjük a 250ftos rv árfolyamot legrosszabb esetben is.
jah, jah...:) Csak azt felejtették el a príma okfejtésben mikor egy rv társunk a saját rv váráslás napirendi pont mostani megszavazásáról érdeklődött, hogy takarékosságra vonatkozó "MAGYARÁZAT" marhára nem állja meg a helyét, mert a székely, és új név, és tevékenység kérdésében AMÚGY IS rendkívüli közgyűlést kell összehívni! Szóval erről szavazhattunk volna egy, másfél hónap múlva is bőven! Mert holnapután mi a fenéből lenne pénze a társaságnak saját részvényt vásárolnia???? Szóval a takarékosság nagy hülyeség volt. (persze, ha már nem Bcs cége a működés hitelezője innentől, akkor valamennyire van relevanciája, de bagatel)
Tudni véljük, hogy mások nevén is vannak követelésből konvertált részvények, akik összehangolt tulajdonosoknak számítanának. Ezekből a részévényekből simán vehetett Papp úr OTC-n 500.000 darabot mondjuk 641.025 forintért, ami sajnálatosan 500.000 forint, ha 0,78 forint egy részvény.
Tételezzük fel,h megveszik 1ftért és az apportnál kapnak még hozzá azért,h 50% felett legyenek. A parkos és egyéb rv-k pedig mennek egy másik cégnek (ezért kell Papp szerintem,h több céget összerakjon eggyé).
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A