Nem akarok illúzió romboló lenni, de egy elmélet: "A" verzió (70%) Mi van ha csak azért dobnak be két nagy nevet (akiket természetesen jól meg is fizetnek ezért egy-két hónap szereplésre) hogy a "nagyok" jó áron ki tudjanak szállni. Aztán amikor jól kitömik a kisbüfiket mindenki mehet a dolgára a gyeplő meg bedobva a lovak közé. "B" verzió (30%) Tényleg akarnak valami nagyot alkotni.
lécci kérdeze meg valaki hogy mikora várhato a 900 ft os cél áram mer az uram ideges ralytam veri el apport nagyon fontos lene a kérdés hogy tugyjak neki válaszolni köszönetel üdvözli balázs urat az estmédilya szerelmese evanyanya
Legyen úgy.. A legszebb ebben az utazásban, hogy néha úgy érezhetjük, tudjuk merre tartunk, néha pedig csak gurulunk és abban reménykedünk, hogy az irány a paradicsomba vezet... Na kitartás!!!!
Az a baj, hogy olyan hosszú és kacifántos már ez a történet, hogy egyrészt az apró morzsák sem esnek egyértelmű megítélés alá, másrészt milyen bennfentes lehet az, aki ennyi idő után még csak most értesül és kezd vásárolni?! Szerintem akik elkezdik majd venni, azok már csak a nem bennfentesként először értesülők lesznek.
Én az utóbbiban reménykedem, vagyis abban, hogy olyan szintű titoktartást vár el az új tulaj (remélhetőleg a sztori nagysága miatt), amit senki nem mer megszegni. Ezzel is növelve a majdani nyerőt, amikor lehullik a lepel.
Mert a semmi új mellé én várnék apró morzsák elejtését. Csak az apró morzsákról minden esetben vannak benfentes infók, és elkezdik vadul venni a rv-t. Lásd Andy bejelnetés előtti péntek. Most viszont ez sincs.... Vagy nagyon jó a titoktartás... ... Mindenesetre, ahogy sok éve már, várunk tovább. Megnézzük mi sül ki a kemencében...
Még várjuk meg a délutánt, hátha lesz már végre valami kis örömünk. Mert most már kicsit hosszúra nyúlik ez a story. Ennyi idő alatt egy előkészítést cég is lassan önállóan tőzsdére tud kerülni. Vagy még kell várni, hogy kész legyen az MKB?
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A