tozsde71

Regisztráció: 2015-03-12 20:08:15

Hozzászólások száma: 32

Utolsó hozzászólás: 2019-09-06 11:24


Tapasztalat: 2
Aktivitás: 4
Népszerűség: 1


utolsó 20 hozzászólás

Tényleg kinyírja a Porsche a Teslát? 2019. 09. 06. 11:24
#2
A Portfolio ezezn cikke kissé elfogult. Ha ha ha, jobban gyorsul! Csak azt nem tette hozzá a szerző, hogy kizárólag meghatározott hőmérsékletre lehűtött akkumulátorokkal, optimális környezetben és Ludicrous üzemmódban. Viszont az a "sz@r" Porsche 20-30-szor is képes a 2,8 másodpercre anélkül, hogy a képernyőn kéne üzemmódot kiválasztani vagy az akkumulátort hűteni kellene. "Várj! Először kiszerelem az aksit berakom a hűtőbe, majd utána versenyezhetünk!"
Richter topik 2019. 07. 25. 16:24
Holnap jön ki az Allergan eredmény, szerintem már valaki megint hamarabb tud valamit a kelleténél! 
MOLly tulajok topikja 2019. 07. 03. 16:43
Az én tippem 50 vagy 70, de hogy "felkötik" azt nem gondolnám
OTP Mol Richter Certifikát,részvény terápiás topic 2019. 06. 19. 17:14
Nem az OTP-é lett a szlovén Abanka, az amcsik elhappolták!
https://siol.net/posel-danes/novice/neuradno-abanka-prodana-500641
Est média szekta 2019. 05. 28. 11:12
Nem akarok illúzió romboló lenni, de egy elmélet:
"A" verzió (70%)
Mi van ha csak azért dobnak be két nagy nevet (akiket természetesen jól meg is fizetnek ezért egy-két hónap szereplésre) hogy a "nagyok" jó áron ki tudjanak szállni. Aztán amikor jól kitömik a kisbüfiket mindenki mehet a dolgára a gyeplő meg bedobva a lovak közé. 
"B" verzió (30%)
Tényleg akarnak valami nagyot alkotni. 
Est média szekta 2019. 05. 24. 10:37
Kicsi a valószínűsége, hiszen bukik rajta (nem is keveset), de amit megvesz be is önti, azaz lefelé akarja nyomni az árat. Kicsit veszélyes, mert ha jön egy nagy vevő akkor ott fog ülni a sok veszteségben, de más értelmét én nem látom. (30000 vesz majd egyből ráönt...., érdekes nem?)
Est média szekta 2019. 05. 24. 10:31
Figyelte valaki a kötés litát? vett valaki felfelé 30.000 db-ot (18500, 10000, 1500) egyidőben, majd beöntöttek egy csomót.
De ez a csomót is ha összeadjátok (a visszöntést) vajon hány darabot kaptok????
30.000
Valaki szopta itt mindenkit.  
Opus Global Nyrt Forecast 2019. 05. 16. 09:23
OPUS Global Nyrt. 2019. 05. 16. 09:09

Persze hogy kamu, fake news volt minden. Miért is nem csodálkozom!https://pestisracok.hu/cafolta-a-wall-street-journal-kamucikket-az-amerikai-nagykovet/
OPUS elemzesek 2019. 05. 16. 09:05
Zsiday: Világforradalom készül 2019. 01. 17. 12:32
#19
Nem tudom, hogy jön ide Gyurcsány és a Hír TV, de elolvasta valaki, hogy mit is nyertek meg Gyurcsányék???Gondolom nem, mert különben nem lenne ide linkelve ez a bolsevik-gender duma. Igen nem lehet bizonyítani, hogy az anyós biztosította közvetlenül 700 milliót. A Magyar Hitel Bank biztosította! Akinek az igazgatósági tanácsának tagja volt Apró Piroska. Szóval nem Apró Piroska neve szerepel gondolom a kiutaláson, hanem egy ügyintézőé, vagy hitelbírálóé. Na bumm! Ugye senki nem gondolja komolyan, hogy bárki bemehet egy bankba és kérhet 5 millió saját tőkére 700 milliót és meg is kapja!!! Itt ez megtörtént! Nem is ez volt a per tárgya! És erre a szemtelen és álomszerű kiutalásra semmi befolyása nem volt Apró Piroskának? Ugye ezt sem gondolja senki komolyan! Menj már be egy bankba és kérjél már te 700 milliót! Tuti hogy kiröhögnek, de ha esetleg az igazgatósági tanácsban ott ül az anyósod (akinek a neve persze sehol nem fog szerepelni a kiutaláson) akkor azért már megnövekedett az esélyed nem? A HírTV-nek csak pontosabban kellett volna fogalmaznia! Ennyi!
Zsiday: Világforradalom készül 2019. 01. 17. 12:21
#18
Miért kell Zsidaynak egy rovatot szentelni? Bár poénos, hogy mindig érdemes az ellenkezőjét tenni, mint amit ő mond, vagy javasol. Totál a kettest nézi a csávó, sőt nem is a kettest hanem egyenesen az RTL-t! Ma reggel is azon kuncogtunk, hogy tavaly 6000 Ft-on eladta a Plotinus részvényeit, amik most 42.000-en állnak. Egy igazi zseniről beszélünk, akinek minden szava kincs!!!! Csak éppen mindig fordítva kell cselekedni, mint amit ő károg. 
Fidesz hazugsággyár 2019. 01. 17. 08:17
Låtod te is is koveted a bolsevik-gender taktikát. Sorost a származása mögé bújtatod. Senkit sem érdekel Soros származása csak pont a bolsevik-gender fajankókat. Egyébként sehol sem szertik igzån. Az angolok is utåljåk a font bedöntés miatt, a franciák körözték, több távol-keleti orszågból ki van utasítva és Izraelben sem szívlelik. És nem a szårmazása miatt hidd el!!! A kerítést mindenhol ellenzi de az ő háza úgy néz ki mint egy erődítmény végeláthatatlan hatalmas falakkal körbevéve, a kapuban meg sorompó őrökkel mint egy határátkelőn.
Fidesz hazugsággyár 2019. 01. 17. 08:01
A hölgy szánalmas, ki félne egy ilyentől? Amúgy meg aki a politizálás talajára téved és kritizál annak igen is birnia kell a vissza kritikát is! Bár sokan valóban egy irányba álmodják meg a kritikát, aztán amikor szembe is jön akkor vérig vannak sértődve. A hölgyel az a baj, hogy mivel értelmes mondanivalója nincs, ezért nem maradt neki más amivel felhívhatja magára a figyelmet, mint a trágár káromkodás, csak ez olyan bolsevik-genderes uncsi hozzáállás.
Zsiday: Világforradalom készül 2019. 01. 14. 11:46
#7
Zsiday neve nálunk akkor merül fel, ha röhögni akarunk. Kb. olyan, mint amikor a presszóban nem működött a narancsfacsaró és valaki benyögte poénból, hogy Na erről is Orbán tehet, este biztos itt járt és megbütykölte. Szóval Zsiday is ilyen szállóige már a köreinkben, ha tőzsdéről van szó és nevetni akarunk. Szívesen idézünk a gurutól. A legnépszerűbb, amikor tavaly június környékén benyögte, hogy "Fussatok bolondok!" Nos, aki rá hallgatott az nagyon rosszul járt. A BUX azóta több mint 10%-ot ment, az OTP majd 20-at, a MOL meg több mint 20%-ot. Persze azt nem mondta, hogy mikor fussunk és egyszer biztos igaza is lesz, hisz a fák nem nőnek az égig. Sőt én is azt gondolom, hogy az idei évben bekövetkezhet amit jósolt, de ilyen sz@r jóslatot mindenki tud adni. Hiszen mindig lesz lejtmenet. Ha valaki ráhallgatott, akkor a legjobb esetben is vagyonoktól esett el, de ha valaki mint Istenre, vagy felkent gurura tekint a Zsiday bohócra, akkor az tönkrement, mivel logikus, hogy beshortolt, úgy rendesen. És persze majd jön Zsiday fél év múlva, egy év múlva, vagy két év múlva, hogy Na ugye hogy igazam lett! Mert egyszer biztos igaza lesz, csak a lényeget nem mondta: Hogy mikor!? Zsiday vicceket ki kéne adni egy külön kötetben. Ennyi erővel megkérdezhetném Zsuszikát a Spar pénztárban, hogy Lesz válság Zsuszika? Mit mást is mondana: Lesz hát! És ezzel már fel is nőtt Zsiday szintjére a gazdasági elemzésben.    
Alig lépett elõre 10 év alatt Magyarország, így nyomunkban a románok 2018. 09. 18. 08:45
#15
Xmann. Egyetértek veled. A fenti országokban nem volt egy vadállat módra történő privatizáció, mivel sok helyen a volt pártállam tisztségviselői nem is pöffeszkedhettek a hatalomban. Köszönd meg szépen a szocialista kormányoknak, hogy a szlovákok, csehek, lengyelek így elhúztak. Itt csak szabadrablás és kiárúsítás ment. 1998-ban Orbán majdnem teljesen leállította a privatizációt, de hát 4 év múlva megint nem teszett a népnek, hogy a minimálbért 2,5x-ére emelte, ők olyanok után epekedtek, akik csak 5-10%-al emelik. Valamiért egyébként az EU-ra jellemző, hogy minél északabbra van egy állam annál jobb a sora, illetve egy nyugat-kelet tengely is megfigyelhető ugyanilyen prioritásban. Egy még országokon belül is így van, ha megnézed É-Olaszországat vagy D-Olasz országot, szóval az, hogy pld a csehek, lengyelek elhúznak valahogy várható is volt. Apropó, jártál te mostanság Romániában, vagy Bulgáriában, mert én igen és rohadtul nem cserélnék velük, akárhogy is számolják a dolgokat. 
Alig lépett elõre 10 év alatt Magyarország, így nyomunkban a románok 2018. 09. 18. 08:37
#13
A vásárlóerő prioritással is ugyanoda fogsz eljutni, mint az egy főre jutó GDP-vel. A németekhez is közelítenek nem, de ne ábrándozz már arról hogy utolérik. 
Alig lépett elõre 10 év alatt Magyarország, így nyomunkban a románok 2018. 09. 18. 08:35
#11
Drága Elemes! A neonáci eszmék és pártok nálunk pont a baloldali kormányok alatt élték fénykorukat, le-fel masíroztak a gárdisták, cigányokra vadásztak, Pesten a terek, Metró állomások tele volt kéretlen skinhead szónokokkal. A logika is meg van benne, a baloldalnak van szüksége ezen elemekre, mert lehet velük riogatni és össze lehet őket mosni a jobboldali pártokkal. A jobboldal viszont pont azért takarította el ezeket, mert nekik bizonyítási kényszerük van  nulla tolerancia elvére.  Az antiszemitizmus most pont Ny-Európában növekszik, mivel antiszemita tömegeket importálnak. Egy muzulmán a neveltetésénél, vallásánál  fogva nem csípi a zsidókat. Egy német vagy egy francia városban kipában sétálni az utcán életveszély, nálunk ezért nem vernek össze senkit. Te fizetett bolsevik-gender vagy, vagy miért irkálsz itt össze ilyen vadbaromságokat? 
Alig lépett elõre 10 év alatt Magyarország, így nyomunkban a románok 2018. 09. 18. 08:24
#9
Mi ez a kavity-kavity? Ez pont olyan, mint amikor azt mondták, hogy a románok sokkal jobbak, mert gyorsabban nőtt a GDP-jük, mint a mienk! Igen, csak ezzel a logikával az a baj, hogy akkor a németeknél is sokkal jobbak, mert tőlük is sokkal jobban nőtt a GDP-jük??????????????? Ez tipikus bolsevik-gender logika. 
A románok zárkóznak, de ha azt nézzük nem csak hozzánk hanem a németekhez is, hiszen ha gyorsabban bővül a GDP, akkor az zárkózás. De ezzel az a baj, hogy mindenki tudja, hogy utolérni soha nem fogják őket, illetve mi sem hiszem, hogy bármikor is beérünk egy német gazdaságot, de a remény hal meg utoljára. 
Igazából ha rendet akar tenni az ember a fejben, akkor szerintem a leginkább ami visszatükrözi, hogy ki hogyan is áll, az az egy főre jutó GDP (persze a jövedelmi viszonyokat ez sem tükrözi jól vissza, de még mindig közelebb áll a valósághoz mint a fenti bolsevik-gender logika) A teljes GDP-t sem túl jó önmagában nézni, hiszen nem mindegy, hogy egy országban 10 vagy 20 vagy esetleg 45 millió (pld. Ukrajna) Szóval ami viszonylag helyesen visszatükrözi a gazdaság állapotát az az egy főre jutó GDP.
Szóval az egy főre jutó GDP 2017-ben Magyarországon 15531 USD, míg Romániában 10757, Bulgáriában pedig  8064 USD. Szóval szerintem kb. másfélszer jobban állunk a románoknál, a bolgároknál pedig majdnem kétszer és ha kimégy ezen országokba reálisnak is fog tűnni ez a különbség az ott látottak alapján. Az lehet, hogy csökkent a köztünk és a románok közti különbség, de ők nagyon soká (vagy soha) nem fognak minket beérni, mint ahogy szerintem a németeket sem, hiszem a német-román, vagy magyar-német különbség is bár csökken, de a beérésről meg az előzésről álmodozni hiú ábránd.   
Bevándorlás társadalmi és gazdasági hatása. 2018. 06. 19. 17:30
Sokan keverik a szezont a fazonnal, a migrációt a meneküléssel. Itt egy jó cikk azoknak, akik nem értik a különbséget. (Egyébként Szerbiából nem jöhet menekült, mivel ott senki sem üldözi őket) Onnan az átlépés motivációja már nem az üldöztetés, hanem a jobb élet reménye. http://kambodzsaihirlap.blogspot.com/2018/01/nyilt-level-vaci-puspoknek.html
 • BÉT
 • Indexek
 • Deviza
   • Forgalom
   • Nyertesek
   • Vesztesek