Ujra ultra jo iras +++ A kulcsszó leírva az elso mondatban ha jonnenek ugyanaz lenne mint a tobbiben a nagyon sokszorozas!!! Szerintem BCS ur kellően jo taktikus es nem a vilag végéig szeretne robotolni!
elég karakteridegen volt a befejezés. a próféciás szálat kihagyták egy az egyben kihagyták. bran meg nem csinált semmit. inkább volt féllábú egér, mint háromszemű holló. 😂😂 megértem, h egy csomó lényeges szálat ki kellett hagyni, mert akkor kb. 18 évados lett volna a sorozat. de hogy pl. dorne-ban vagy storm's end-ben ne történt volna semmi sem, azt kétlem. euron is túlélő volt első körben, csak aztán pszichopata. na mindegy, ez csak azoknak fáj igazán, akik a könyveket is olvasták. amúgy jó sorozat volt! 😁
Simeone a lufiban feldobta a gamaxot... erről mit tudtok, mekkora cég? Van esély arra, hogy ezt hozzák be BCS-ék? Mert ez nem lenne bomba, ráadásul nem is ner...
Nekem elég, ha ner papír leszünk. Ld opus, konzum, app, 4ig... Nem értem miért lenne jó, ha av szintű befektető jönne. 1mrd papír lett volna. Azt meg nem is mondta, hogy av szintű, nagyságú, vagy te a saját füleddel hallottad? Nekem jobban tetszene, ha csak pár 100 milla új papírt nyomtatnának milliárd helyett, akkor van még hova húzni a kapitalizációt. ;)
remélem. várakozások, meg a chartos kollégák előrejelzései alapján emelkedni fogunk. nem jó itt árfolyamot tippelgetni, mert legtöbbször úgysem jön be, de ha addig nem jön hír, jó lenne a hetet 130 körül zárni. aztán a jövő héten nagy örömködés! 😁😁 vagy szipogás a sarokban. 😂😂 de remélem az első!! 😉
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A