Hosszú idő óta most érzem úgy, hogy van valami a levegőben... 2 napja zöldben járunk, bár a forgalom nem akkora, de jól zárunk. Megélénkültek a cégbejegyzések, talán elhagytuk a mélypontot. Lehet, hogy ez csak technikai, én a bux előtti felszúrásra tippelek, de akkor is jó érzés! :D Bár megfogadtam, hogy csak annyit kockáztatok esztikével (mert elég szeszélyes leányzó), amennyit eddig beletettem, de most elgondolkodtam rajta, hogy akár még egy codifises megoldás is jövedelmező lehet... :D :D Na jó, ezt azért nem ajánlom senkinek, de talán újra pozitív irányba megyünk Andy halála óta megint. Aztán lehet, hogy csak a jó idő és a napsütés ad okot az optimizmusra, meglátjuk. Ne vakítsanak el senkit a dollárjelek a szemek előtt, peace out! ;)
Ha nincs hír bux kosár infó után emelkedés és utána esünk vissza. Mi tartaná magasabb szinten? Aki most vásárolt hír előtt dobni is fogja 3napon belül.....
Mondjuk holnap megint emelkednénk óvatosan egy 10%-ot a hírvárás közepette, majd este bux kosár és péntek limit up. Már meg is lenne a 130 pikk pakk. Onnan már jöhetne az új tulaj meg az 5x ...
Elég furán mutatna az rv két számjeggyel a Buxban, de ami még érdekesebb azaz Ftse index ott csomagban vásárolnak mind a kettő Március közepén indul addig virítani kell valamit B.CS.nek különben ciki lesz az egész.
Bizony, legalább. De a 150 feletti még megnyugtatóbb lenne. Egy biztos felejtsük már el végre ezt a kétszámjegyű zónát. Bux kosárral nem is lennénk idevalók.
Mai emelkedés alapján nem lehet messzemenő következtetéseket levonni, kicsi volt a forgalom hozzá, de !!!!! Tudom, amit kispekuláltam, dőljetek hátra közgyűlésig, legkésőbb ott okosabbak leszünk a könyv alapján ! :) "Ágyúdörgés alatt venni, hárfaszónál adni"- SZVSZ a béketárgyalások időszaka jön a sok vérengzés után ;)
A mai nap amolyan kimért, óvatos hírváró emelkedésnek tűnt nem pedig korrekciónak. Holnap további emelkedést várnék. Tetszik, hogy a “nagyok” árnyékában játszódik a történet. Csak így tovább!
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A