A 100 Ft reális lehet, ezért is vagyunk talán kicsivel alatta... Engem inkább az érdekelne, hogy A Parkos pakkot megveszi-e valaki a közeljövőben, illetve ha jön funda, akkor mennyit és milyen áron fognak hígítani?
Azt nem értem hogy a konzum mért pont most került be az ftsebe ha ott félévente felülvizsgálat van a tözsdéken....ráadásul érdekes hogy egyszerre pl a wallissal...még csak most lett tözsdie cég.de jó hogy az est neve is ott szerepel.állítólah a jp morgen segítette a mostani jó szelet mint az mkb mészáros kezére jutását!nem szvsz valahol olvastam a neten....
Nem is Vajna lesz itt a kulcs, hanem aki megveszi az Esztikét, ott a lényeg. Vajna csak kapocs lett volna az új tulaj felé, de nélküle is menni fog nyugi, szvsz.
Úgy hírlik, hamarosan kiderül, mit rejt Andy Vajna végrendelete.Mint azt a Blikk is megírta, egy hónappal váratlan halála után Hollywood szomszédságában is végső nyughelyre lelt Andy Vajna. A hot! magazin úgy tudja, a napokban derül ki, mi lesz a 74 éves korában, január 20-án elhunyt filmmogul vagyonával. Hogy mi is áll Andy Vajna végrendeletében, az Kaliforniában derül majd ki.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A