Értem a tiszta lapot, de attól még meg kellene nézni, hogy mennyit ér így, és milyen technikákkal lehet jogszabályoknak megfelelően értéket tenni bele. Ha most kell meggyőzni valakit, hogy szálljon be, mert ezzel tőzsdén lehet, akkor mivel vennéd rá, hogy ezt válassza, és ne az ennél sokkal olcsóbb többi minicég közül?
Na sikerült kijutnom az ajtón. Sok sikert a kitartóknak! Sajnálom, hogy így alakult ez a nagyon ígéretes sztori. A papírt figyelni fogom, 40-50Ft körül vissza szállok, nekem ennél többet jelenleg nem ér.
Kozel a tegnapi zaroar.Sokan nem fogadtak volna ra.Ha nem lenne semmi a hatterben akkor zugtunk volna a melybe.Hangulat adott volt hozza.Valami megis van a tarsolyban szerencsere.
Köszi a nevében is én is csak olvasni szoktam de ami most itt ment a napokban a fórumon tényleg nem semmi.Továbbra is minden tisztelt fórumtársnak kitartást egészséget és sok sikert kívánok.El kell mennem
Jogos a kérdés. Fogalmam sincs. Illetve úgy van ahogy írod. Nem ment csődbe és azóta a spekuláció felvitte 100 körülre. Ott meglejent Andy Vajna, ami megmozgatta 180-ig, oda vissza. Most Andy Vajnna Kiesett, tegnap kiárazta a piac. Ott vagyunk mint októberben, talán a pszicho faktor rosszabb, mert kiesett egy ígéret, ami azoknak lehetett nagy pofon akik évek óta várják a csodát. De mindig jönnek újak. Szerintem tiszta lappal indulunk (ami a cégvezetést ismerve elég erős kifejezlés), de most mégis megengedtem ezt a jelzőt. nagyjából ennyi.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A