Ettől még mondjuk semmi nem akadályozza meg mondjuk Mészárost, hogy előbújjon és akkor már úgyis tudjuk, hogy mi várható. De a lényeg, hogy most kell egy közlemény még ma.
ilyen ismertséggel, ilyen pozícióban, ilyen üzleti háttérrel nem gondolhatjátok hogy nincs minden lepapírozva és egy végrendeletet menet közben bármikor lehet módosítani
Köszönjük Andynek mindazt, amit adott nekünk! Nyugodjon békében. Erre nem számítottunk, de akik körülötte voltak, láthatták az állapotát, mert hosszan tartó betegsége volt. Ebből következően én is azon az állásponton vagyok, hogy felkészülhettek erre az esetre.
Ne haragudj,de nem tudod mirol beszelsz. lattal te mar hagyateki eljarast? En pontosan arrol beszeltem,amikor preciz vegrendelet van. Csak az tart tobb honapig,amig pusztan csak a tulajdonviszonyok rendezodnek,es a feneketlen kut timikehez kerulnek a javak. Ha nem lenne meg ez sem,akkor egyenesen evekrol beszelnenk.
Hát nem lennék most est medi részvényes. És ezt nem rossz indulatból írom,többször volt estem az utóbbi hónapokban,de most nincs hála égnek. Limites zuhanás lesz addig amíg,nem tisztázzák a hatterét ,hogy minden esetleg megy tovább. Ha Andy volt tenylegesen a nagybefektető egyedül akkor ennek reszeltek,B.Cs akkor ismét megetette a kisbüfiket,mint ez elmúlt évtizedekben.
Nyugodjon bekeben az Oreg.Egy halalhir sosem jon jokor.Remelhetoleg nem O lett volna a nagy tulajunk es akkor nem lesz tobb napos bukta.Most eljott az ido,hogy elobujjon a szinfalak mogul az uj Nagy Fonok.
Folyamat nem fog leállni, még az is lehet, hogy bekerülnek ide AV cégei, és "központi" felügyelet lesz, több ner-es névvel. Nem fogják hagyni a széthordást. Casinók?
Aztan hova? Ennek a pakknak reszeltek hosszu honapokon keresztul. A hagyatek reszet kepezi,es amig nincs lezarva a hagyateki eljaras,erinthetetlen. Se megvenni,sem eladni nem lehet.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A