Őszinte részvétem minden hozzátartozónak, megint egy nagy kaliberrel lett szegényebb a társadalom. Isten nyugosztalja! Last: Megint ledőlt a kerítés és elszabadultak az állatok. Légy résen és helyezd őket karanténba! Köszi.
A " B tervet " nem csak Vajna Úr részéröl értem , hanem az Est Nyrt részéröl is ! Ilyen perspektivát sejtetö befektetö nem sok van Mo-on mint Ö volt , szvsz , de jóval kisebb fundával ís a 200 -300 HUf körüli árfolyam elérhető. Nyilván nehéz napok jönnek , de szvsz vagy folytatják a megkezdett munkát a társai vagy jön másik nagybefektető . ...igy gondolom.
Törölt felhasználó2019. 01. 20. 13:49
Vaculak, kérlek gondold át a lehetőségeket, jogban milyen kapuk lehetnek ilyen esetre....
Törölt felhasználó2019. 01. 20. 13:48
Előzmény:
törölt hozzászólás
Simàn. Mindenki már gondolom begèpelte az eladàst.Ilyenkor szokott jönni a meglepi.
Nem vagott mellbe,de eleg rosszul erintett. Ennek megfeleloen fogom lekereskedni. De nem egetni magam,h kinomban nyilatkozatokert sirjak nyilvanosan.
Törölt felhasználó2019. 01. 20. 13:43
Fogalmam sincsen, hogy hol kezdjem. Először is részvétemet szeretném nyilvánítani Timinek, barátainak és üzlettársainak. Említettem, hogy nyáron hunyt el a nagybátyám, aki 92 évesen diófát akart ültetni az Édesapámmal és TBSZ számlát nyitni. Édesapám szavaival élve itt is igaz, amit akkor mondott: "sokat vesztett a Világ". Vaculak, vigyázz Magadra, szeretnék Veled sok alkalommal még beszélgetni személyesen! :))) Nem szégyellem, Én megsiratom és gyászolni fogom. Feltörnek az emlékek, hogy honnan is indultunk, milyen mélyről kapaszkodtunk fel, miken mentünk át együtt. Sajnálom, hogy az Est Media Nyrt. életében ilyen rövid időt töltött velünk. Égessük be a gondolataink közé örökre, hogy Ő felelt az "entertéjnment"-ért, nyugodjon békében. https://www.youtube.com/watch?v=UtF6Jej8yb4 --------- Mindenkit eladásra bíztatok, aki tanácstalan. Észnél kell lennünk és BCS minden lépését figyelni. Megkértem Facebook-on, hogy jövőhétre intézze el a felfüggesztést. Nem hiányoznak a pánik eladások és dmode szerű szarháziak gazdagodása más halálán. SZVSZ amíg csak lehet, addig legyen felfüggesztve, minél tovább, szavazzuk meg a bizalmat BCS-nek! Tartsatok ki az elképzeléseitek mellett Szektások ! :)
Sajnos sok igazság lehet e sorokban. Azonban akik adtak masszívan azoktol meg is vették tüstént. Nem hinném hogy kicsik. Illetve lettek új nagy pakkosok is.. Az is beszédes.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A