Jó reggelt mindenkinek ! Az első szakasz a jogerővel ( 2018. márc. 20 ) lezárult. A második szakasz szvsz az egyezség végrehajtásával ( 2018.aug ) zárult le. Kb azóta gondolom, h a cég indulásra kész .... De vártunk egy potenciális Kapitányt ! 2018 okt 14-én szvsz megjelent ! Rendezi dolgait , ( nem kevés ! ) és várjuk , h kiadja a parancsot : "Horgonyt föl !! Irány a Prémium kategoria " :-)
Ott Last lakik ha jól tudom. Én Ózdon. És Szilvásváradra lehetne menni a pisztráng birodalonba. Én az Arlói tónál nézegettem már kis pihenő házacskát de, az asszony nagyon ellenzi.
Egyébként már más is rákérdezett a simán miszko névre. Természetesen az is én voltam csak ne kérdezd hogy hogyan lehetséges de, valaki feltörhette mert volt valami kavarodás. Már annyira nem is emlékszem pontosan. De nem használom azt a felhasználó nevet már hosszú évek óta.
Sajnos nekem nincs üdülőm. De egy jó pisztrángozásra már meginvitáltam a kedves Est kollégákat. 2 napos buli? Jó lenne. Főleg ha még az asszonyt is ki lehetne hagyni belőle.
Nekem mindig jó a kedvem, idén is bűvült a cafeteria a Strucc Capitalnál ;) A fórum hangulata hullámzik, közlemény esetén pedig túlzott várakozások is lesznek, majd jön a kijózanodás, bárcsak ott lennénk, de szvsz élvezzük az utat inkább :) Te ajánlottad fel az udülődben való 2 napos bulizást, vagy miszko volt az? 1 évvel ezelőtt valaki felajánlotta :D
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A