Stabilizalodni latszik. Mintha vennek ki a szinteket. Mintha csinalnak az arfolyamot. A gorbet. Gorbet a grafikonosnak. Van aki huzza, van, aki rajzolja. Huzzak a rajzolok, huzzak a rajzoloknak. Mindenki gorbekkel rohangal majd. Emlekszem, 98 korul a BET en rajzokkal rohangaltak az emberek. Mar akkor is rohejesnek talaltam. Persze, nem is ertek hozza, mondanom sem kell, mint ahogy mashoz sem, sot, leginkabb semmihez sem...
Laikuskent elegge bonyolultnak tunik. Szoktakfeltolteni kepet de meg nem jottem ra mit kell nezni es mihez viszonyitani. A szakszavakat szoktam kikeresni mi mit jelent :) amiket itt hasznalni szoktatok. Ittugy erzem valoban jo helyen vagyok. Meg amibe erdekelt vagyok azokatis szoktam olvasni es nagykn nagyon ritkan hozzaszolni
Az indikátorok világa, egy érdekes terület! Kívülről egzakt tudománynak látszik, de mint az itteni példák is mutatják, meglehetősen szubjektív megítélés függő. Egy minta, nyolc kéz alatt, négy különböző eredményt is tud szülni, vagy többet!
Köszönöm szépen, igyekszem mint mindenki. :) bar sajnos az indikátorhoz nem értek egyáltalán. A fórumon minden nap olvasom az egész beszélgetést, többen vagytok jártasak a tőzsde világába. A tudást jelenleg próbálom megszerezni hozzászólásaitokon keresztül.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A