még egyszer megnéztem a kötéslistát. 127 óta nincs borogatás....Kérlek, legyél nyitottabb a jóra. :)) Utolsó kötésár
132
Utolsó kötés
4.000
Kötés ideje
13:16:18
Napi változás
-0
Napi változás %
-0,38
Forgalom m Ft
64,55
Elemzés után egy kis pszichológia: azon gondolkodtak már a kedves fórumtársak, hogy ez egy arc nélküli bárki bármit írhat történet. A beírások alapján néhányan személyesen is ismerik egymárt, de a többség sötétben van. ebből a kollektív sötétségből néha kiragad valakit a tömeg és bűnbakká teszi mint lebeszélőt, mint forintozót vagy ami épp jön. Közben jönnek 30-50 hozzászólás eltéréssel ugyanattól a felhasználótól a teljesen ellentmondásos beírások, név nélkül kicsit eltorzítva pl: Bárcsak megindítanák felfele, kis forgalommal zárhatna 140 felett - nem nézek reált hosszú távon gondolkodom tök mindegy mi lesz ma a záró; 100 alattról tartom nem adok el egy darabot sem, hátradőlve várom a biztos jövőt - undorító hogy egyesek itt forintozgatnak, amikor én felefele várom... Szóval kedves szektások szerintem nem árt néha a padsorokban ülők állarca mögé nézni/gondolni... nem biztos hogy a leghangosabban tartó és bízó halkan nem szórogat.
ezzel csak az a baj, hogy oda a bizalom jelenleg. felépül a vételi és jön a madár és kiönti....nem lesz itt így pattanás semerre, főleg nem hír nélkül. mindenki tegye fel magának a kérdést, ha most akarsz venni, akkor hova állnál be a könyvbe?
Törölt felhasználó2018. 12. 11. 13:05
Vaculak! Kérlek oszd meg velünk a véleményedet az árfolyam szisztematikusnak tűnő letörése és a kötelező vételi ajánlat rendszerét illetően, hogy mindenki tisztán lásson... :))) Köszönettel: "Alizee"
Igy van nem kell mindjárt megkövezni aki próbál realista lenni, különösen egy szekta topikba jó ha van ilyen, mert ha mindenki idealista akkor nagyobb tud lenni a pofon is. https://invst.ly/9hibl tettem be egy ábrát, lehet hogy már unalmas, de: 05.07 és 06.21-én voltak lokális csúcsok, ha arra fektetünk egy egyenest akkor az metsz a mostani csökkenő trendcsatornát. így a leszúrás 127-ig és az onnan felpattanás nekem várható volt. ezzel kb kimerítette a sokak által várt rés töltést (mondjuk nem ment le 126-ig de ez részletkérdés). Ezzel egyben a bollinger alját is megkóstolta. ezért innen felpattanni várom azzal együtt hogy a csökkenő trendcsatornából felfele is kiléphet. Kollega pár napja tett be ábrát a 3 csökkenő ékről ami alapján (bár azok hossza nem egyforma) lassan kijelöésre kerülhet egy negyedik ék is 180-200 közötti magasságban. MINDEZ HÍR NÉLKÜL IS, simán spekából is meglehet. HÍRREL akármi.
Nem az én topikom, hanem a miénk! Én csak egy szürke eminenciás vagyok, aki nehéz helyzetben van ilyenkor. 😀 Természetesen van igazság abban, amit mondasz, de csak rakd a mérleg serpenyőjébe olyan embereket, mint körtefa és ufó. Zongorázni lehet a különbséget a negatív vélemények között, ki ad értékes gondolatokat és ki a troll.
Nem haragszom, a te topikod.. de számomra a nagy tudású és a folyamatosan negatív között elég éles különbségek vannak... Sérelmem nincs, de már sok egy kicsit a szűzlányos sírásból... Aki akarja, adja el, aki meg bármilyen oknál fogva tartja, az viselje méltósággal.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A