Pont ezalatt értem a játékot. A nagy titkolózás,bizonytalanság, és most ez az árfolyam mozgás. Nem tartom ezt sem véletlennek. Nagy hatalmú ember tartom óriási befolyásolással a háttérben de, ennek ellenére nem szedik szét a papirt. Ha ők nem generálnák az árfolyamot ülnénk csendben nézve és várva hogy történjen valami. Persze az üzlet az üzlet. Kivárjuk az eredményét. Nekem nincs szükségem lóvéra most. Ráérek
Nem gondolom hogy Vajna játszik velünk, sokkal dörzsöltebb. Ő már a 80-as években adóparadicsomokban mosogatta a pénzét amit a filmjeiből keresett. Találgatunk, ugrunk minden hírmorzsára, nem tudunk semmit. Egyrészt ez jó mert ezért vagyunk ezen az árszinten mert várakozás fűti az árfolyamot, másrészt pedig aggasztó is mert bizonytalan, de tudjuk hogy jó lesz :)
Nem is szabad eladni már. Ki kell várni a végét. Nem hinném hogy AV beéri nyamvadt 5%-al.annyi még a zöldséges Marinéni vesz ha akar. Nagy tervei lehet neki itt. Csak most megmutatja milyen nehéz a csúcsra jutni. Játszik velünk.
En sem bannam ha nem en nyernek. A 250 meg 300-as almokat nyilvan nevetsegesnek tartottam,de azert azt en sem gondoltam volna,h a 142-vel pozitiv leszek.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A