Az összeset én sem, de BCS megemlíti a lényegesebbeket a cikkben, azaz 5Mrd fölötti kapitalizáció, a kereskedési napok 90%-ban legyen kereskedés, stb... Cölöp belinkelte a cikket.
Vajnáról úgysem mondhatna semmit. Az tilos. A prémium kategória formai követelményei viszont nyilvánosak. Ez így egy burkolt üzenet volt, hogy jön a tartalom is nemsokára az estbe de a formai dolgok is alakulnak szépen, már februárban pipa az is.
Szerintem sumakolas ide,sumakolas oda,sunnyogas ide v oda,zaro lekotesek,v mindenaron arletolasok:premiumra csak ugy hobbibol nem tennek a papirt,annak igenis h komoly okanak kell lennie. Siman feltetelezem,h a premium megjelenesert raadasul fizetnie kell a BET-hez,es nem is keveset. Ilyet nem csinalnak pusztan csak azert,mert milyen jol mutat egy ures ceg neve mellett,h premium kategoriaban kereskedheto a tozsden. En ezt burkolt jelzesnek veszem,egyszeruen a semmiert nem lep kategoriat senki,semmikor.
Azért pár gondolat kavarog bennem.Miért tesz közzé a VG olyan cikket,ami valljuk be,a jelenlegi helyzetben nem aktuális.Miért megy az események elébe?Miért nem Vajna úrról kérdezik a kopaszt?Mi tulajdonost,befektetőt,tartalmat,értéket várunk a cégbe.Ők pedig a jelenlegi "üres vázú"céget,prémium kategóriába várják...ha jól emlékszem a VG volt aki pár hónapja hírt ígért....egy pár hetet viszont csúsztak.Véleményem szerint a VG jóban van a cég vezetőinek valamelyikével.
Ez meglehet. A hír is hamarosan jönni fog reméljük. Mindenestre a 149 most kritikus szint szerintem. Ha megugorja akkor én inkább a kitörésre tippelnék még hír hiányában is. Meglátjuk...
Kíváncsian várom. Ha tényleg töltjük akkor én is csak leszúrást várok. Két hetes távlatban? Akkor nem a mikulás hozza a közleményt, de mindegy. Csak decemberben legyen valami.
Az órást linkeltem be délután. Azon is sokadszorra támadta a trendcsatorna tetejét, ami épp most 149 körül van ahol a 200-as MA is. A cci már felszúrt 100 fölé. Ha a 149 nem állítja meg akkor szerintem elindul fölfelé. Ha megállítja, akkor mehet lefelé persze. Ha hír van, vagy ha direkt visszaöntik mindíg akkor persze értelmét veszti minden TA megfontolás.
Igen eddig szépen tartott. De valamerre el fog indulni.. hetesen érdemes nézni a háromszöget? Már ha az szabályos. Mert a heti nyitó jó volt. Kíváncsi leszek a pénteki záróra.
Ahhoz le kéne törnie az 50 napos MA-t amire szvsz nem utal semmi. Napok óta nyomja fölfelé. Plusz a forgalom is erősödik. Én inkább kitörésre tippelnék.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A