1, Igen, de ez kesobb szvsz, Lenyeges a kibocsatasi, ill a jegyzesi ar. Nevertektol, piaci arig lehet... 2. Jonne, vagy mar van? Szvsz mar van. Apport elott is elerheti pl Glob megvetele. 3. Legkisebb nagyreszvenyes.
gondolataimmal kicsit előre szaladtam, ezt előre bocsájtom: 1. ha valamit behoznak, akkor azt apportal fogják, aminek a következménye az apportáló kifizetése új részvényekkel. 2. ezért - szerintem - most nem kell arra számítani, hogy brutál közkéz csökkenés jönne napokon, heteken belül, mert az apport utáni tőkeemléssel simán el is éri a takeover-hez szükséges arányt. 3. gyakorlatilag a legnagyobb kisebbségi részvényesi mivoltát változtatja meg az apportokkal. Az egészet azért hoztam elő, mert AIDA úr szerint kevés részvény foroghat itt már.... Ha az előzőekben felvázoltak teljesülnének, akkor pont mindegy, hogy mennyi részvénye lesz Andynek. - egyelőre. Jah: és a fenti mechanizmust a szakkönyvekben csak 'konzum tempóként' fogják aposztrofálni a tőkepiaci visszaemlékezésekben.
Nem tudom. Szvsz csokken folyamatosan, de maradnia is kellene, a forgalom miatt, h likvidek maradjunk. Ezt be fogjak loni. Gondolom ettol is fugg majd a tovabbi kibocsatas mennyisege. Nyilvan szethigitani sem celszeru. Nem is olyan konnyu...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A