nekem ha év végén 150 felett zár az is jó nem vagyok nagyigényű. napok óta a fórumot sem olvasom az árfolyamot sem nézem lehet, hogy hihetetlen de igaz amúgy az egész nem érdekel mert én úgy sem tudom mozgatni meg itt más sem mert nem én vagyok apiac. tegye a papír a dolgát. léptem:)
Üdv mindenkinek újra! Szép hosszú pihenőt kaptam de cserebe volt időm gondolkodni hogyan lesz a Strucc Capital az ország vezető bróker cége! ;) a következő 3 hónap trade terve is megszuletett. Év végi záró tippben is benne vagyok. 175, de ezt csak lábjegyzetbe vegyétek fel mert nem fair úgy tippelni hogy a cégem moderalja a piacot ;)
Kreditjog, biomedical, twd, majd kivezettek. Vettem 10 korul, adtam 76 on. Ideges voltam amikor tartottam. Voltam a kozgyulesukon. Valamit akartak vele kezdeni. Idegeim addig birtak. Valami ingatlanhasznosito volt kezdetben. Semmit nem tudtam roluk, most sem. A fonok azt kerdezte miert vettem bele, annyit feleltem : mert sokat esett. Kb ennyit tudok mondani a rendoroknek is, kar h nem olvassak a forumot. Vagy, idonkent megis? Sokszor vettem ugy papirt, h azt sem tudtam, mivel foglalkozik a ceg, kik a vezetoik stb. Futan fonal nezni a rendorok vajon lattak mar spekulanst. Na, majd bemutatkozom... Azt mondjak vigyek papirokat. Egy db sics. En mindent kidobok, szinte azonnal. Mar semmire nem is emlekszem. Velem Sokra nem Mennek. De massal sem. Mit remelnek ettol? Teljesen remenytelen. A keg miatt is kerdeztek. Mi van most a keggel? Egy regenyt irtam nekik a semmirol.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A