nem tudom mit izgul itt mindenki. SC azt csinál amit akar, 85k, lexarom! aki ügyes, az láthatja, hogy tegnap délután óta, valaki szépen gyűjti a pappert itt 140 környékén ;)
Hagyjuk már scs-t srácok. Megvette az autóját, klassz. Tegnap kicsit sok merlot-t ivott és mindenkivel hosszan elvitatkozgatott. Ennyi. Nem árfolyam befolyásoló tényező.
Vegulis minden nezopont kerdese. Lehet onnan is kozeliteni,h hir nelkul volt 180,hirrel meg szenbedos 140. Hat ki tudja mi a jobb....vagyis a jobb az lenne,ha kozel sem ennel az arnal tartanank,de sajnos ez nincs igy.
Ezzel tokeletesen egyetertek. Raadasul a kinszenvedos szuttyogas miatt kezdenek itt is eloterbe kerulni azok az elmelkedesek,amikor paran azt vizionaljak,h egy nevtelen,valojaban senki altal nem ismert forumozo beirasa eroteljesen befolyasolja a valos papir valos arfolyamat. Regen gaz lenne,ha ez valoban igy lenne.
Nem szeretnék szenvtelen lenni de ha jól értettem SCS korábbi beírásait 85K rv volt max. Ezt eladta megvásárolt egy használt XC90-est amit korábban a cége lizingelt. Ha ez komolyan tudja befolyásolni az EST árfolyamát akkor sz.r került a palacsintába és nagyon rossz helyen vagyok poziban :) Értem, hogy úgy gondolod, hogy sokan adnak a véleményére de az akkor is gáz lenne.
Ha azt vesszük alapul, hogy minden nélkül ment első körben 180 a nyáron, mikor előző rendszerben játszottunk. S visszaestünk 78-ra. Most ismét 180-ig mentünk AV-vel, majd 130 tartomány volt az alja. Még érdemi infó nem lesz, addig elképzelhető ez az árfolyam szint. SZVSZ
Igy van. A vezetőség foglya eldönteni hogy le vagy fel. Amig azt látják hogy van eladó ezen a szinten addig eljátszák ezt a több Ft-os kilengéseket. Sokan dobják már akiknek kell az ünnepekre a pénz. Nem biztos hogy december végén magasabb lesz az árfolyam. Főleg ha gyilkos módon játsszanak. De ha nagylelkűek lesznek akkor lesz 200 is az árfolyam. Ki kell várni.
Az már tuti valahol 200 fölött van. Meglátásom szerint a nyilvánvaló visszaöntögetés erre a szintre eléggé arra utal, hogy tényleg karban tartjék az érfolyamot hírig. Látható volt, hogy esni nem igen akartunk mert már nem volt eladó szinte semmi, viszont mihelyst éledezne a papír rögtön visszaöntik. Ez jó jel is lehet aminek akár örülhetünk is ha meggondoljuk mit jelent. Viszont mivel már gyakorlatilag a 180 napos árfolyamon vagyunk, nem értem hova húzzák tovább az időt ha tényleg ők csinálják...
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A