Oké,hogy volt egy jó lehetősége autóvásárlásra,de szerinted eladja a papírját ha úgy érzi hamarosan emelkedni fog? Szerintem jobb lett volna ha ezt az autóvásárlást magában tartja.Részemről ennyi.
Szerintem Scs pont nem ezt írta. Véleményem szerint az történt, hogy kellett neki a zsozsó, mert autót vett egy jó lehetőség okán. Most pedig para van, hogy nem indul-e meg idő előtt a papír, minthogy lehetősége lenne neki visszaszállni. Ez kicsit más, mint amit írtál.
Törölt felhasználó2018. 11. 30. 12:55
Előzmény:
törölt hozzászólás
Minden tiszteletem SCS-é,de a tegnapi előadása biztosan nem tett jót a papírnak.Nem lett volna szabad beírnia,hogy hány millióért vett kocsit.Igazán tudhatná,hogy sokan hallgatnak rá,tekintélye van,és emiatt hatással lehet az árfolyamra.Akik ma eldobálták,mi van ha azt gondolták: "ha SCS eladta 150-en,mert úgy érzi jó ideig úgy sem megy 200 fölé,és még lehet olcsóbban is visszaveszi,akkor én minek tartsam?" SCS kérlek legközelebb ne írd be ha eladtad!
En a teljesen jo arfolyamszintet valahogy sokkal jobban el tudnam kepzelni 160-170 kozeleben. Egyelore annyi tortent,h a csucsrol egyhuzamban estunk majd 30%-ot,es meg a legaljarol indulo kinkeserves korrekciot is azonnal letorik,amint lenne belole vmi szemmel lathato dolog. Magyarul estunk egy pofasat,es ott is maradtunk ertelmezheto korrekcio nelkul. Nyilvan ki hogy nezi,de en ebben nem latok semmi csodalatos teljesitmenyt.
Tajekozott volt a pokhalos oregasszony,velhetoen nem is volt mas dolga a viraglocsolason kivul,de ilyen szemelyiseg mellett en speciel arra a tudasra sem voltam,vagyok kivancsi.
Hat azert ex utan konnyeket ejteni,ahhoz is kell egy mazo lelkihajlam. Keves szerethetobb,vegtelenul negativ,mindenben a rosszat kereso,mas rossz befektetesen dogkeselyukent vijjogo rosszindulatu embert lattam meg eletemben. Szerencsere.
Est média szekta
https://youtu.be/0iOqsNfkN_A