Amit itt beraktam neked, ma délután ollóztam össze a közleményekből. Azért az idézőjelek. (Amúgy épp azért gyűjtöttem össze, mert volt, aki szerint összesen 50 milla papír lesz) Az EST honlapján megtalálod a közleményeket. A kiindulópont a júni végén kiadott közlemény a meglévő részvényekről, ami az előző hóban is ennyi volt.
Csak a követelés került át a teniszklubhoz. Nincs átváltva. Vsz. ez a második csapat részvényből van, amiről még nincs döntés. De ez nem volt a közleményben.Ezzel, amit felsoroltam, teljes egészében rendezve lesz a csődegyezségben vállaltak sora. Utána már csak az új befektető apportja lesz, ha lesz...
"Az alaptőkét 51.933.125 darab, egyenként 0,78 forint névértékű, „A”
sorozatú törzsrészvény testesíti meg." Ehhez jön még a moratórium alá
nem eső követelések rendezése: +"15.139.769 darab új, „A” sorozatú,
névre szóló,
dematerializált törzsrészvény kerül kibocsátásra" Összesen 67.072.894db részvény biztos lesz. Ami kérdéses: "A Részvénytársaság Igazgatósága úgy határozott, hogy a
jelenlegi részvényesek részvényesi értékének megőrzése
érdekében – figyelemmel a fentiekre és arra, hogy a
csődegyezségi megállapodás erre lehetőséget ad – megvizsgálja
azt a kérdést, hogy a Részvénytársaság a csődegyezségi
megállapodásban vállalt kötelezettségeit az előzőekben írt
39.255.417 darab törzsrészvény kibocsátásával, vagy a
fennmaradó követelésállomány – azaz mindösszesen
30.619.225,26 forint – pénzbeli teljesítésével rendezze."
AZ EST MEDIA VAGYONKEZELŐNYILVÁNOSAN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG TÁJÉKOZTATÓJAAZ ALAPTŐKE NAGYSÁGÁRÓL ÉS A RÉSZVÉNYEKHEZ KAPCSOLÓDÓSZAVAZATI JOGOK SZÁMÁRÓLAz EST MEDIA VagyonkezelőNyilvánosanMűködőRészvénytársaság(1013 Budapest, Várkert rakpart 17. fszt. 1., Cg.01-10-043483) a tőkepiacról szóló 2001. évi CXX. törvény 54. § (9) bekezdése alapján –amely szerint akibocsátó minden naptári hónap utolsó napján köteles közzétenni arészvényeihez kapcsolódó szavazati jogok számát és az alaptőkenagyságát –az alábbiakat teszi közzé.A Társaság alaptőkéje 2018. június 30-án40.507.837,5 forint.Az alaptőkét 51.933.125 darab, egyenként 0,78 forint névértékű, „A” sorozatú törzsrészvény testesíti meg. Tekintve, hogy a TársaságAlapszabálya szerint minden egyes részvényhez egy szavazat tartozik, aTársaság összes részvényéhez mindösszesen 51.933.125szavazat kapcsolódik.Ezen számok értelemszerűen még nem tartalmazzák a 2018. május 28-án elhatározott, jelenleg is folyamatban lévő alaptőke-emelés adatait.A Társaság saját részvény tulajdonnal nem rendelkezik.Budapest, 2018.június 30.______________________EST MEDIA Nyrt
EST MEDIA HOLDING PUBLIC LIMITED COMPANY