Tuti lejegyzik az összeset. Én igazából többszörös túljegyzésre számítok. Nem is a kisbüfik miatt, hanem a nagyobb (1-2%-os) tulajok miatt. Ők bolondok lennének nem jegyezni fejenként többet, mint a tulajdoni hányaduk.
Szerintem kicsit alábecsülöd a kisbüfiket, én elképzelhetőnek tartom, hogy az egészet a kisbüfik jegyzik le. A többi elképzelhető, hogy így lesz, fele biztosan kiszórja az első napon, ha nem több...
Kisbüfik 100-150 milláért jegyeznek a többit BM. Első kereskedési napon a jegyzők fele odaadja, piac, BM felszívja.
BM-al úgy látszik a viszony megjavult (volt valaha rossz?), részvényt kell neki adni. Jegyzést elviszi utánna jönnek a hírek és fél év múlva ismét 100 nál vagyunk, csak negyedelve. Ez a jegyzés csak maximum napokra ( jövő hét végéig) fogja az árfolyamot.
Szerintem a jegyzésről szóló hírek megjelenéséig nagy felrángatás már nem lesz, én inkább lassú lefelé csorgásra számítok, bár a tegnapi napot is szépen megvették. Szóval nemtom...,marad 145-150 körül. Ha majd kiderül, hogy mégsem jutott mindenkinek annyi, amennyit jegyezni szeretett volna, akkor lesz megugrás.
Törölt felhasználó2007. 07. 31. 10:32
Előzmény:
törölt hozzászólás
Merenyi1! Én csinálok belőle 20millát is! Vegyél ma phylaxiát 50 milkóért és akkor tied a 160-as pakkom!
Törölt felhasználó2007. 07. 31. 10:32
Továbbra is optimális az árfolyam a kiszállóra és a shortra.
Erősödő Phylaxia