Topiknyitó: Törölt felhasználó 2007. 08. 17. 09:39

Erősödő Phylaxia  

19.-én felfüggesztve a kereskedés aztán meg sem állunk 150ft-ig
Rendezés:
Hozzászólások oldalanként:
Törölt felhasználó 2007. 07. 28. 11:36
Előzmény: #19275  klikk
Klikk, bocsi, de amit írtál pontatlan, ...ha túljegyzés van és mindenki a tuladoni hányada alapján jegyzi le az általa megvásárolni kívánt részvényeket akkor miért is ne kapna annyit ?? - csak akkor van baj nyilván ha nincs több kp-je és a már meglévő saját pakkjából többet ad el, mint amit vissza tud venni, de ha ezt vki nem képes átlátni hát..., nem lehet ide eleget beírogatni, hogy a józan ész doktáljon!! ... a többit én is úgy gondolom!
Törölt felhasználó 2007. 07. 28. 11:36
nemtom volt-e már itt, hátha vki nem tudná :

link

úgyhogy hajrá !
zotya32 2007. 07. 28. 11:35
Előzmény: #19277  Törölt felhasználó
nincs jelentősége a negyedelés előtti árnak; lásd a tegnapi nap példája; csütörtökön 150 körül volt a záró, és pénteken 129-en nyitott; ez lesz negyedelésnél is. zár előző nap 142-n, és másnap nyit pl. 29-en, vagy 39-en, olyan áron amilyet hajlandóak adni érte, vagy ha úgy jobb, amin a legtöbben el akarják adni.
Törölt felhasználó 2007. 07. 28. 11:32
Előzmény: #19272  Törölt felhasználó
Ha a negyedelés előtti árfolyam nem 4-el osztható szám, akkor kerekítgetni kell. És akkor vki rosszul jár... És azt,hogy a negyedelés után esés v. emelkedés jön-e, arról halvány lila fingom sincs. Bekavar a nemzetközi helyzet, habár elvileg emelkedni kellene, ahogyan ha jól tévedek az OTP esetében is volt.
Törölt felhasználó 2007. 07. 28. 11:31
Előzmény: #19274  Törölt felhasználó
hmm kemény vagy, de igazságos!!!!

:DDD
klikk
klikk 2007. 07. 28. 11:30
Előzmény: #19231  Törölt felhasználó
csak a magam véleménye:
meg lehet próbálni jegyezni- szigorúan csak kp-ért, eledásból én nem javallanám - bár a járni jár csak nem jut elve itt szvsz fokozottan fog érvényesülni...akik közel atűzhöz már előre "sejtettek valamit / és feltételezem nem kicsi pakkal rendelkeznek! / már az első három másodpercben lejegyezték...akkor is ugye ott a lehetőség hogy esetleg....még talán ..hátha... nos ha túljegyzés van akkor ugyi életbelépnek az arányszámok ...ha neked sok van akkor elvileg többet jegyezhetsz, de akik előtted állnak azoknak rengeteg van...nem véletlenül pörgött ilyen kegyetlenül az elmúlt időszakban.....ment a zsákolás...ergo ha az arányos jegyzési leosztás fog működni akkor arányosan a kicsiknek a pakkjuk szerint arányosan fog alig jutni...már ha jut....jegyzel mondjuk 100K értékben és kapsz mondjuk 2K-t.....és akkor még örülhetsz....:) mennyit is adtál el ezért az élményért?? és mennyiért?? na akkor lehet számolni kinek mennyire érte meg kiszórni.... a Buczi féle megveszem az egészet sztoriról is megvan a magam véleménye....nem kell neki venni mert már rég elkelt....az a pakett amit Ő 70-ért eladott az is "jó" helyen van és ott is ment a jegyzés....ez a történet szigorúan szvsz arról szól hogy megint kirántsák a parások alól a szőnyeget és akik mozgatják a szálakat még zsírosabb falathoz jussanak...ellene nem tudsz tenni mivel a törvényi hátteret megteremtették hozzá.....csak nem gondolod hogy a nagybefektető zt szeretné látni ahogyan te gyarapodsz...:)) hány éves is vagy ?...és még hiszel a mesében??..)
nos egy a lényeg! a cég/csoport/ nem kispályás terveket dédelget amit meg is fog valósítani...és árfolyam az egekben....
egyet tehetsz ráülsz a pakkodra mint kotlós a tojásaira és várod hogy kikeljen az extraprofit....
ha eladod akkor bánatosan csak a saját tojásaidon ülhetsz....:)))
szóval nyugi és NO PARA!!!!
Törölt felhasználó 2007. 07. 28. 11:29
Előzmény: #19272  Törölt felhasználó
Sauberus, lécci neee, ez fájdalmas hidd el, ennyi idő után, itt tartani, gyorsan töröld a legutolsó beírásod és az ismid adjon vissza minden fajta papírt ami az általad nevezett diplomájáról szól!!!!!! - lehet nem is vele beszélgettél!!!!!!!!!!!
Törölt felhasználó 2007. 07. 28. 11:28
Előzmény: #19271  Törölt felhasználó
mesélj még valamit bubiii!!! :)))

Törölt felhasználó 2007. 07. 28. 11:24
Előzmény: #19271  Törölt felhasználó
Beszélgettem a napokban az egyik tőzsdés/közgazdász ismimmel a negyedelésről. Ő azt mondta, hogy elvileg a cégnek figyelembe kell venni a piaci árfolyamot a negyedelésnél. Ez a gyakorlatban azt jelentené,hogy ha pénteken mondjuk 148-on zártunk, a negyedelési mizéria után 148/4=37Ft lenne a nyitás...(Nyílván a névérték 25Ft) HA pedig 149-en zártunk volna??? 149/4=37,25Ft Ilyenkor hogyan kerekítenek???
Törölt felhasználó 2007. 07. 28. 11:05
Előzmény: #19268  BudFox
Budfox, engem is idegesít a sok felesleges, érdemtelen beírogatás, de nem teljesen értem milyen alapon akarsz vkit jelenteni, ha csak kifejti a véleményét, szabad emberként közli a gondolatát, ezt neki szabad, pont úgy ahogy a "feldumálást" is másoknak, ez sem sokkal morálisabb, pont úgy rontja a fórum közbizalomba vetett hitét, "ígéretét" arra, hogy megtudom mi is történik épp a kiszemelt részvénnyel aktuálisan. Azt gondolom, hogy akiket Teher és a többi meg tudnak vezetni azok mind gyerekcipőben járnak és "outsider"-ként akarnak teljesítmény nélkül sok pénzt, aki így gondolkozik azok a saját környezetükben, létérdek központjukban is "teher"-nek számítanak valszeg. Hasonlóan hozzám, akik '89 óta követik a pénz szagát és nyomon vannak, mert tanultak, olvasnak, nyitottak a világra és beleásták magukat a tőzsde világába és dolgoznak is a civil életben, talán még min. 2 diplomával is rendelkeznek, azok Teher és társaira magasan sz...nak. Inkább azt kéne erősíteni, hogy az ilyen nick-neveken, mint "teher", "gazdagodó" futó emberkékről szóljon egy "wanted" tábla, hogy a kezdők ha ezekbe belefutnak akkor tudják miről szól a meséjük és ugorják át kommentek nélkük, hiszen amint azt jeleztem hónapokkal ezelőtt nekik ez lenne a legnagyobb fájdalom, a "feledés"

Üdv
BudFox
BudFox 2007. 07. 28. 10:53
Előzmény: #19269  Törölt felhasználó
ez az. Egységben az erő :-))

persze most nehogy azt higgye valaki hogy
nem lehet majd negatív hozzászólásokat írni, dehogynem, csak a folyamatos pánikkeltést kerülje el aki jót akar.
Törölt felhasználó 2007. 07. 28. 10:44
Előzmény: #19268  BudFox
szia BudFox,
amit itt egyesek csinálnak túl van az etikusság határán,

úgyhogy egyetértek, egységesen fellépve eredményesen kitakarítjuk innen a pánikot keltőket!
BudFox
BudFox 2007. 07. 28. 10:31
Előzmény: #19267  Törölt felhasználó
Szevasztok Phylaxiások..

Szerintem be kéne keményítenünk.
akik feleslegesen pánikot keltenek, és
ezzel akarják befolyásolni a tőzsdézőket,
azokat egyből jeleneteni kéne a moderátornak.

pénteken nyitás előtt is mi ment itt,
az már ne volt etikus, pánikkeltés volt egyértelműen.

szóval nekem elegem van, ha még egyszer meglátok valakit pánikot kelteni, jelentem.

bekeményítünk !!
Törölt felhasználó 2007. 07. 28. 08:08
Előzmény: #19266  Törölt felhasználó
Tényleg,már nem sok van addig. Hétfőn meglesz :-)
Törölt felhasználó 2007. 07. 28. 03:16
a HÚSZEZREDIK hozzászóló ARANYRÉSZVÉNYT kap a phylától??????????
Törölt felhasználó 2007. 07. 28. 03:13
Előzmény: #19264  Törölt felhasználó
ÉS mi lesz akkor, ha az izgalomtól szeptembeig nem tudunk aludni?

akkor addig éjjel levelzünk??!!??::--)) :-o
Törölt felhasználó 2007. 07. 28. 01:28
Előzmény: #19263  Törölt felhasználó
Nem szoktam szavazni...

Hát akkor Páhiban.
Üdv.
Törölt felhasználó 2007. 07. 28. 00:06
Előzmény: #19261  Törölt felhasználó
kezdem kapisgálni, szoktam kögyülire járni!

és te szoktál szavazni?

ha én értem, te is érted!

ha félreértettem, te nem értheted!

Törölt felhasználó 2007. 07. 27. 23:57
Előzmény: #19261  Törölt felhasználó
bocs! de folyamatosan írok - olvasok!
nemcsak fórumokat, szakcikkeket is!

most nem esett le a tantusz...

tényleg nem tudom, mire vonatkozik?!

ha te ma is emlegeted, biztosan fontos!

egyébként, amikor válaszolok - és a kérdés v téma értelmes, bocs, de nem azt nézem, ki mondta, arra válaszolok, AMIT mondott...

persze, ha valami blődli és nem szellemes vagy vicces, hanem bomlasztó-------persze megnézem, ki lehet..........és ha folyton előjön............finoman megpróbálom lekoptatni!

de itt nem erről van szó!

jó éjt, reggel elolvasom!
Törölt felhasználó 2007. 07. 27. 23:39
Előzmény: #19260  Törölt felhasználó
Tegnap éjszaka ezt kérdeztem:

rapista

Nem tettem fel neked korábban kérdéseket, magázó hangnemben? (nem rapistának címezve)
luigiano

Ha nem érted a kérdést, az is válasz, ha nagyon nem érted elmondom mire gondoltam. :o)

Topik gazda

toptrader07
3 3 1

aktív fórumozók

friss hírek További hírek