Srácok! Nekem a héten el kellene adnom. Megszorultam anyagilag és kell ez a kis pénz is. Ki mennyiért adná el közületek, ki mire számít? 73-74 lenne jó, vagy érdemesebb odalökni 72-ért, mert az biztosabbnak látszik, nah?
hunter jól látod. Már ha csak magamat nézem is. Venni akarok, ezért 68-69-en állok napok óta vételen, hátha beönti valaki, ma viszont nem mertem berakni, ezért inkább 200k val pufferoltam 74-75-ön. :)
Látod mit csinálnak?!:-)
Telepakolják pufferrel az eladói oldalt, így ijesztgetik a kicsiket.
Ez csalhatatlan jele a további vásárlásoknak, az emelkedésnek.
Ugyanis eladni nem így szoktak. Azokat nem rakják be jó előre a könyvbe.
Ezeknek az a célja, hogy elbizonytalanítsák a remegő kezűeket (már meg is jelentek itt néhányan) kirázzák őket a poziból.
Valójában ott ül egy csicska a számítógép előtt, akinek az a feladata, hogy figyeljen. A puffer tételek visszavonásra a megbízás rögzítve van a gépben. A csicska feladata, hogy a szeme a monitoron, ujja az enter billentyűn, ha egy ellenérdekelt nagyobb befektető kikapná a 73-74 –es szintet, azonnal vonja vissza a kamu eladási megbízásokat, 5-600 ezer db eladás azonnal eltűnne arról az oldalról. 71-72 –őn pedig összegyűjtik a kiszórt tételeket.
Profik ezek, ismerik jól a kisbefektetők ösztönös reakcióit.
Kapzsiság és félelem mozgat egy tapasztalatlan kisbefektetőt.
Most még a félelemre játszanak.
Majd fognak a kapzsiságra is. Lesz rá vevő.
Kata szerintem ez nem meglepő ,ha bele gondolsz milyen sokan vettek 70 környéken 74 körül már sokan akarnak realizálni.
kublaj
Re: ggggggggggg Elözmény válasz erre 16:09
1 millió db eladó tétel, nem semmi
Erősödő Phylaxia