Sziasztok!Regota olvasom a topicot,es mivel magam is phyl reszvenyes vagyok, meg anno 80Ft-negyedeles utan 20Ft bekerulesi aron,gondoltam irok nehany sort.Szerintem a jelenlegi negativ nemzetkozi hangulat miatt tart ott az arfolyam ahol van,ja es persze valaki vagy valakik tudatossan nyomjak le.Rovid tavon en sem varok emelkedes,ez jo beszallasi lehetoseg,ev vege fele varok komolyabb emelkedest.Hogy miert is?Szerintem lassan is de jonni fognak az eredmenyek,az akviziciok sikeresek lesznek,uj termekek fognak piacra kerulni.Az Olasz partner mint tudjuk megnyitja piacait,elobb utobb jonni kell a pozitiv merlegnek,A KEG is nyereseget fog hozni,es ha latszik majd,hogy a holdingstruktura jo valasztas volt,akkor emelkedni fog a reszveny.Persze ehhez valtozni kell a nemzetkozi hangulatnak is,de mindig nem eshetunk.Szoval a ceg jo iranyba halad,es tuti a siker.Szerintem vetel:-)
ne felejtsétek..a KEG-be kb200- 230 millió kápé és 8 mó phyla került apportálásra..
megemelték az alaptőkét, mielőtt beszálltunk volna és 2 kisebb és egy nagy tartály elkészült, feltöltöltés megkezdésére hivatalosak voltak a sajtó részéről..
Tehát, ha most az árfolyam - a tőzsdével együtt esett is...- a leányvállalatokba,de akár a gyógyszerbe is, bármikor betolnak kápét..!
A tőzsde mindíg is a spekuláció terepe volt, pl a forint mennyi is volt egy hete? és ma?
és 1 éve???
(azt spec.londonországból rángatták:-)
Egy űködő cég fundáit nem értékelni..HIBA!
de a tőzsdén néha a hibákon is nyernek egyesek!
EGY CÉG ÁTSZERVEZÉSE, egy HOLDING éítése nem túl egyszerű, de szakemberek segítségével könnyen megoldható!
Szerintem kár pánikolni és szórakozni és főleg őszintén megírni, kinek és miért kell eladnia..lényegtelen mennyiséget, a teljes közkézhányadhoz képest...de nekünk ez egyénenként mégis n agy mennyiség!
MEGÉRTEM AZ ELKESEREDÉST, de nem értem, miért támogatjuk azokat a pénzeseket, akik a papirt TÁMADJÁK..
mert nyilvánvaló! VÉGÜLIS MEGVESZIK?!
Erősödő Phylaxia