milyen stop ))) -1 ft már -5%
ez már nem trédelhető kategória, hanem szerencsjáték... de már 25 is az volt és ennek többször is hangot adtam. negyedelési árfelhajtás rosszul sült el.. ezzel nem számoltak
Spqr,ha jók az infóim,akkor csak 10 kontraktus /400.000db/ tőkeáttételes pozi van nyitva. Úgyhogy a likvidálós duma helyett találj ki mást,ugyanis már nem nagyon van kit likvidálni..
Spqr a mirror. Kirázása után itt próbál önigazolást találni a szüleinek okozott veszteség miatt. Ilyen egy sz.r ember. Soha ne forduljatok igy ki magatokból egy bukó miatt. Ez csak pénz. Potolható, az önbecsülés viszont nem.
Kedves mirror!
Kérlek szépen fejezd be, ez a múlt!
Vagy önigazolást akarsz? Bár nem tudom. Te akkor milyen nickkel mondtad, hogy nem szabad belevenni, de az események Téged igazolnak! Gratulálok, hogy Te már akkor láttad!
Amennyiben ezek után sem fejezed be a visszatekintést, minden alkalommal jelzek a moderátornak, hátha Ő rábír a befejezésre!
Üdvözlettel:
Törölt felhasználó2008. 06. 11. 20:12
Re: le a Földre! Előzmény válasz erre 2007.09.14
rapista, miért kéne pótolni a shittet amit csillagászati áron sikerült ráborítani a sok balekre???
majd ha felébrednek...
watson
Törölt felhasználó2008. 06. 11. 20:11
Re: le a Földre! Előzmény válasz erre 2007.09.14
Montblanc ! igazad van és nem TUDJÁK beborítani annyira, m i n t s z e r e t n é k
merthogy nem jutott egy darab se...ezért tőzsdei áron kell pótolni, amit eladtak :-)
rapista
Törölt felhasználó2008. 06. 11. 20:09
Re: Mindenkihez Előzmény válasz erre 2007.09.14
Muszi !
Hol élsz? Igaz - olvastam a google már a Holdon van!
lehet, hogy a tuti tippjeidet onnan veszed?
akkor viszont tudom, hogy ki a tulajdonos, mármint a Holdon :-)
rapista
Törölt felhasználó2008. 06. 11. 20:08
Re: Mindenkihez Előzmény válasz erre 2007.09.14
Miért venne valaki 40 felett, ha 25-ft-os részvényekkel 30 alá öntik három hónap múlva.
muszi
Törölt felhasználó2008. 06. 11. 20:02
Re: szputnyik Előzmény válasz erre 2007.09.14
25 már nem valószínű hogy lesz.
Ezt T.P. mondta még az online interjúban, bár hozzátette, hogy bizonyára lesznek benne korrekciók, de a papír folyamatosan erősödni fog. Lesznek hírek, bejelentések, szerintem nem hagyják, hogy visszanyomják.
Rob123
Miért nem teszed meg?
Már napok óta fúrja az oldalad!
Szerintem itt ez senkit nem érdekel.
Régen nem az alaptevékenység a sztori.(Legfeljebb az Őszi hidegben didergő konkurenciának.
Remélem be fog fagyni a se..ük.
jól van ne matekolj nem vettem de ha vettem is volna nem irnám ide megmondtam ilyen infókat soha
de a piac elég érdekes már egy két papír a céghez képest olcsó lassan,szerintem lesz fordulat a piacon
Erősödő Phylaxia