A vidámparkban is mókás az elvarázsolt palota.
Talán egy kis szembenézés soha nem árt.
Tudjátok csak azt nem értem,hogy miért nem lehet ezt normális módon végig csinálni.
Tudo...igaz,hogy marha aki a topicban leírtakat figyelembe veszi.
De nekem ne haragudjatok gyomor forgató amit itt műveltek,művelnek!
Maradok abban,hogy kivárom a végét!
Köszi már ránéztem és elkeserítő,hogy itt tartunk.
Minden esetre tovább is kiváncsian várom a végkifejletet,remélem már nincs messze.Javaslom a hasonlóan végkimerült HUMI-ra is pillantani:
Re: Jegyzés! Túljegyzés? Előzmény válasz erre 2007.09.07
Az jó ha nincs túljegyzés, mert akkor megkapom mind amit jegyeztem . Én biztosan nem fogom beönteni novemberben. Még jó, hogy nem vettem egy új mercit, mert 1-2év múlva akár tízet is vehetnék ha ez lenne a mániám. De mondjuk akkor is csak egyet tudnék vezetni...
dodoanyul
Jegyzés! Túljegyzés? Előzmény válasz erre 2007.09.07
Meglepően olcsón lehet még kapni... (39-40ft) Milyen rendesek, hogy visszatartják a bikát, hogy vehessenek azok akik
sok pénzt akarnak keresni.
pro-land
Azt szívasd ki, a lipicai harapós csődörrel! Másra már úgy sem tudod rátukmálni! :o)))))
Törölt felhasználó2008. 06. 11. 17:07
Re: "vélemény" Előzmény válasz erre 2007.09.07
Csak egy kis érdekesség.
Dnyúl szakmai hozzászólása után.
Sajnos nem tudtalak azonosítani, mert elől ültem. Mivel hogy szeretem figyelni az emberek arcát. Fiziognomiával is foglalkozom. Azért nézem őket, hogy lássam kik. Az arcolvasás olyan mint a grafológia.
Minden ott van az arcon. A Visonka vezetője Dömök Gábor, és művezetője Szomor Tamás talpig becsületes, dolgos ember.
(Matyok Györgyel is minden rendben van.)
Azér olyan az a cég. Aki látta tudja miről beszélek. T.P. meg egy szókimondó ember, ami a szívén az a száján. Nem hülyeségeket beszél, nem kamugép. Még ha a csomagoláshoz nem is ért. De azt jó ha mindenki tudja, hogy a vannak törekvések a cég(Phyl) működőképes átalakítására...
Többet nem mondok, de nem kell betojni, ezek az emberek nem fognak átverni.
Ez az emberi oldal, és ez is legalább olyan lényeges mint a számok.
Rob123
Erősödő Phylaxia