JP! Egy évek óta negatív eredményes cégre mondhatja az atya úristen is hogy jó cég!
A tavalyi év lehetett volna a forduló pont, a cég életében! Mögé álltak a befektetők, kicsik nagyok egy aránt! Belenyomtak nem kevés tőkét a cégbe!
De TP hozta a formályát! Az ígérgetésen és a ködösítésen kívül mást nem tett! Olasz tőzsdei bevezetés, új termékek törzskönyvezése, piacra kerülése, Kazahsztáni terjeszkedés, az egri telephely termelésbe vonása, minimális félévi veszteség, nulla körüli évvégi eredmény.... stb, stb!
Mindenki vesse össze mik is azok amik ebből megvalósultak?
Óriási csindratattával átadnak egy felújított "istálót"! Amikor szóvá teszik a befektetők, hogy hát azért mégis már milyen idős gépek vannak beállítva, és milyen hullámpalatetős épület ez? Akkor a válasz: Ezek a gépek valaha Cocom listásak voltak, és állatgyógyászati termékek előállítására megfelelőek! A tető pedig 2008 tavaszán lebontásra kerül, mert oda kerül a labor és a MEO! Kérdem most, hogy áll a labor, a tetőbontás?
A veszteség termelését, még is arra az istáló felújításra fogják! Sokáig elhúzódott az engedélyeztetés! :o(
Most az "A" ketegória a téma!
Majd ha bekerül a cég, na akkor megrohanják az alapok a piacot és mindenki phyla részvényt vásárol!
Könyörgöm, épp hogy bent tudott maradni a Bux kosárban! Csak annyira rövid ideje van bent, hogy kapott egy újabb bizalmat!
Kérdés, kap-e még bizalmat továbbra is a befektetőktől?
Úgy látom, hogy 19-en is sokan dobálták, de mégsem akar kialakulni 19-en az eladói réteg, mindig a vételi oldal dominál itt. Tételekről nem beszélhetümk azonban, viszont látni, hogy az eldobálók is várják a startpisztolyt. A minimumon sem jó érzés eladni, párszor átéltem már ezt az érzést. Az is csehül esett "gyermekkoromban", ha benn álltam a könyvben eladáson és átszáguldott rajtam az árfolyam. Ott álltam, míg legénytoll nem pelyhedzett államon, aztán mintha legyantáztak volna, otthagytak a földön fekve. (ez aztán a képzavar)
Aki bevallottan 13-on várja az öntést -ne legyen kétségetek- jóval feljebb akar venni, de ehhez még nyomnia kell a negatív kampányt. Bevásárol ő az eredetileg tervezett 16-on is, de lehet 17, 18-on is. ...de ha itt sem fog tételt kapni. Szigorúan a magánvéleményem (és a jövő valóságával való egyezés a véletlen műve) de egymást fogjátok agyontaposni. Sokan fogjátok maj kül. szinteken kérdezni: Régóta figyelem és akartan is venni, de szerintetek még itt érdemes?
JP, sajnálom, hogy ilyen lavinát indítottam el...de, tudom, érzem, hogy a zeneszeretet mély, TISZTA forrásból fakad...viszont Nálad ellentmondást találtam...ezért "borultam ki" a "sunnyogó", néha számomra értelmetlen beírásaidtól, buxerrel való "összekacsintásaid" miatt...
OK, nem bántottál meg, de ez nyomta a lelkem, tehát, el kellett mondanom!
JP az úr a pokolban is úr. Miért ragadtatod magad olyan kijelentésekre, melyet később megbánhatsz? Vagy a fair play értelmezhetlen fogalom kis tőzsdénken?
Köszönöm a figyelmeztetéseidet, és igyekszem elhinni, hogy jószándékkal fordulsz felém. Sok mindenben egyetértek Veled a cég eddigi tevékenységével és tranzakcióival kapcsolatban, alapvetően mégis másképp gondoljuk a dolgokat. De vedd észre, a lebeszélés stílusa nem elfogadható. És engedd meg, hogy legalábbis kétkedjem a lebeszélők puszta emberbaráti szándékaiban.
Sokat írtam mostanában ebbe a topicba, ez nem szokásom egyébként, ez volt az utolsó. Maradj nyugodtan. Üdv mindenkinek
Gibi, Téged ismeretlenül, az írásaidból következtetve is JÓ EMBER-nek hiszlek! Nem "maszatoló", körtönfalazó emberekre van szükség ebben az országban, hogy jobbra forduljon a magyarság sorsa!
Glifada, nem szeretek ilyen káoszba írni, mert fölösleges, 5 percen belül eltűnik. Ha már kérdeztél, röviden a véleményem:
Lefelé 19 forintot mehet, felfelé bármennyit, csőd nem fenyeget, kockázat-hozam igen kedvező, tehát erős vétel. Ezt a diagnózist nagyban erősíti a fórumon zajló minősíthetetlen őrjöngés ténye is.
Erősödő Phylaxia