Érdekes, hogy rapista tegnap amikor feszegette valaki, hogy az IT tagog miért nem vásárolnak részvényt ezt válaszolta:
"....majd megkapják az ukászt...."
Akkor Ő az eladásra kapott ukászt? Hmmmmm.... :o))))
"a komoly emelkedés jöhet, nem lesz visszaszállás" c. mondásod még egy OTP-nél sem állná meg a helyét, nem hogy itt.
Törölt felhasználó2008. 06. 06. 09:21
Első tévedés:
A KEG-téma!
voltak, akik egy milliárdos beruházást egyetlen év várható nyereségével hoznak összefügésbe!
A pontos számokkal nem foglalkozom, a beruházás
menetrendjét tudtommal még nem tárgyalta a főtulajdonos igazgatósága...
DE mindenki tudja h a pb-gáz (lánynevén fáklyagáz)
ára szezonálisan hatalmas ingadozást mutat, ilyenkor olcsó!!!!!!
Tehát a kapacitás növelése - akár bértárolás, akár gázvásárlás esetén - a megtérülést figyelembe véve, a cég étékét majdnem exponenciálisan emeli...
Tehát jó vétel szerintem!
A rádió a félév végén várható változást is figyelembe véve valószínüleg a reklámbevételek
(a rádióra eső!) növekedését vetíti előre...
A gyógyszer-ágazat vesztesége 200 mó alatt, egy 6,3 milliárdos cégen belül? különösen, ha az üzem már termel és szállít, a raktározás is beindult..
a fixköltségek ettől nem nőttek...tehát az "anyacég" eredménye nyilvánvalóan pozitiv elmozdulást mutat, amire rátsz 2-3 kecsegetető tárgyalás!
Szándékosan nem a jövőbeni tárgyalásokra teszem a hangsúlyt, mivel ezzel volt a fórumozóknak baja...
Az árfolyamot NEM A FÓRUMOZÓK terelgetik, hanem azok, akik tőzsdei műveleteiket a fórumon próbálják hamis szinben beállítani...
Vagyis a tőzsdei valós és ijesztgetős eladások jelentik a rosszhangulat forrását, amire a kicsik sajnos rosszkor és rosszul szoktak reagálni!
DE ERRŐL SZÓL A TŐZSDE: mondja meg nekem valaki, ha egy amerikai bankár tüsszent az OTP(?)
miért esik????
Hogy miért adok el és miért veszek Phylaxia részvényt?
Jogom van hozzá...
Többször leírtam este...
Sajnos az éjaszkai csapattal nem értem rá foglalkozni, egy másik magányügyem miatt :-))
ÉJSZAKA ALUDNI SZOKTAM, nem az Amerikai kontinensen élek és nem is Óceániában...habár a cápák ott is harapnak és az adóhivatalok egész évben nyári szünetet tartanak, tekintve az évszakok hiányát..:-) Hajrá szigetek (a Hajógyári nem a miénk) de többet lassan elfoglalunk!)
Sajnos kevés rokonom maradt, de az Alföldön nincsen, a legtöbben Farkasréten vannak, 2 méter mélyen..
utódaim viszont számosak!
Törölt felhasználó2008. 06. 06. 09:19
Sajnos úgy néz ki,hogy megyünk tovább a lejtőn.A gazdasági rádióba apportált részvények nemsokára bevezetésre kerülnek.
A kérdés csak az,hogy mennyit szórnak ki ebből a 12 millió darabból!
Nem vagyunk egyformák.
Én is higítanék a jegyzett pakkomra,de még várok,mégsem lefelé beszélem az árfolyamot.
Vannak akik tesznek is érte,hogy lemenjen......
Itt már nem tudhatja senki,hogy ki az ,aki pártatlanul látja a papír helyzetét.
Majd a piac eldönti mi lesz ebből.
Erősödő Phylaxia