Szárnyal a mezőgazdaság? - 20 százalékos GDP-növekedésre számítanak
"az állattenyésztés ugyanakkor nagyon rossz helyzetben van, a gabonaárak növekedése miatt a takarmány drámaian megdrágult, az állati termékek iránti kereslet azonban nem növekszik." link
a tegnapi és az azelőtti 1millás vétel 16-on már a multé!
és ez így folytatódik
Aki eszközölt ilyen szinten vételt, bánni fogja, hogy nem eladott inkább.
Sajnos 30% bukóban fogja várni az üdvözülést:(
Hajrá buxer, rapista és az örök optimisták vagy írhatnám
"felbeszélőknek" is.
Törölt felhasználó2008. 06. 04. 16:17
Luigiano!
Ezt a mondatot nem a te személyednek címeztem!Sajnos itt a fórumozók többsége 1 forintos emelkedésre játszik.Akik tegnap még szídták a papírt,ma már istenítik,attól függően,hogy mit kíván az érdekük.
Mindannyiuknak azt kívánom,hogy jó sokáig poziban maradjanak.
Ti az 1 forintotokért harcoltok!
Én be vagyok ragadva 27-es átlaggal.
Már beláttam azt,hogy ez emelkedjen ahhoz sok idő és pozitív mérleg kell!
Én kiseggelem akár a 2 évet is.
Nem fogom eladni 27 alatt,ezért számomra mindegy,hogy18 vagy 25.
Össze keversz valakivel! Ez volt ami miatt így kiakadtál?
"Mi a francot, hajtogatjátok itt Kazahsztánt? Tudom oda viszunk majd gyógyszert és ingyé kapunk PB gázt!
Figyelte valaki honnan vették a gázt amivel most töltik a tartályt? Egy olasz finomítóból és most jöhettek azzal, hogy meg ott a kapcsolat a Sintofarmal! Hát ja, ezzel fizetik ki a bérmunkát a bábolnai zacskózásért!
Lassan ott tartunk mint a Genesis: ha süt a nap azért esünk, ha borult az idő azért!
Lassan kitömi a nagybüfi a kicsiket, majd csak rájöttök! Vehettek Ti is az OTC-n 22 Ft-ért! Bár ott BM csak, 18 Ft-ért adta amikor 25 Ft volt a piaci értéke a részvénynek! :ol"
Az OTC-sben egyetértünk. De az egyik hazugság nem igazolja a másikat; de lassan befejezem, mert szerintem rajtad kívül mindenki érti. (én meg már nagyon unom)
Erősödő Phylaxia